Türkücü Asuhan “Sen Yoksun ” adını verdiği maxi single çalışmasının kutlamasını sanatçı arkadaşları ile sahnede yaptı. Asuhan’la arkadaşları sahnede hep birlikte şarkı söyleyip pasta keserek kutlama yaptılar…

Piyasaya çıkan albümüne Muhterem Nur’un büyük destek verdiğini belirten Asuhan, albümün tanıtım gecesinde Maçka Taşlık Gazinosu’nda sahneye ç ıktı. Albümde yer verdiği şarkılarını söyleyen Asuhan daha sonra sahneye çağırdığı sanatçı arkadaşları ile birlikte albümünde yar alan ve Müslüm Gürses’in 43 yıl önce seslendirdiği “Sen Yoksun” şarkısını söyleyip hep birlikte patsa kestiler. Kutlama pastası üzerinde Müslüm Gürses ve Muhterem Nur ile birlikte çekilmiş fotoğrafı koyan sanatçıyı bu gecede Asena, Oya Aydoğan, Nuri Alço, Hasan Yıldırım, Türkü, Murat Kurşun, ve Yudum yalnız bırakmadılar.

On dört yıl aradan sonra beş şarkıdan oluşan maxi single albümünü Özdemir Plak etiketi ile piyasaya çıkartan “Seksi Türkücü” lakaplı Türk halk müziği şarkıcısı Asuhan sanatçı dostlarının desteğini de arkasına aldı. Albümünde üçü arabesk, iki tanesi ise türkü formatında olan beş şarkı seslendiren şarkıcı en büyük hayalinin Müslüm Gürses şarkıları okumak olduğunu belirterek “Bu çalışmamın manevi değeri çok yüksek. Müslüm Gürses şarkısı okumak en büyük hayalimdi. Onunla uzun yıllar çalıştım ve benim hayatımda çok önemli yeri olan kıymetli bir insandı. Hem değerli eşi Muhterem abla hem de Müslüm abim ailem gibiydiler. Onu kaybettikten sonra adını yaşatmak ve onu çok sevdiğimi herkese duyurmak istedim” dedi.
Editör: TE Bilisim