Efsane sanatçı Selda Bağcan dün akşam İspanya'nın Barcelona şehrinde konser verdi. Yaz boyunca dünyanın en önemli festivallerinde konserler vermeye devam edecek olan sanatçı İspanyolları 'Yuh Yuh' adlı şarkı ile coşturdu...

Eşsiz sesi ve benzersiz yorumuyla tüm dünyada ve Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan efsanevi sanatçı Selda Bağcan; yaz boyunca dünyanın en önemli yaz festivallerinde konserler verecek.

İspanya, Polonya, İngiltere ve Almanya’da hayranlarıyla buluşacak olan Selda, 2016 yazında ilk olarak; 3 Haziran Cuma akşamı Barcelona’da düzenlenen Primavera Sound 2016 festivalinde sahneye çıktı. İsrailli rock grubu Boom Pam ile birlikte sahne alan Bağcan; “İnce İnce”, “Yaz Gazeteci”, “Yaylalar”, “Mehmet Emmi” gibi dünyada hit olmuş ve çeşitli dillere çevrilmiş şarkılarını seslendirdi. 

Türk müziğinin en isyankâr, gür ve içten tarafını özetleyen bir diskografiye sahip olan Selda, daha sonra Polonya, İngiltere ve Almanya’da da konserler verecek. “40 Yılın 40 Şarkısı” albümünün ikincisi için çalışmalarını da sürdüren sanatçı, yurtdışı konserlerinin yanı sıra, Türkiye’nin birçok yerinde konserlerine de devam edecek.
40 Yılın 40 Şarkısı” albümünün ikincisi için çalışmalarını da sürdüren sanatçı, yurtdışı konserlerinin yanı sıra, Türkiye’nin birçok yerinde konserlerine de devam edecek.
Selda Bağcan'ın İsrailli grup Boom Pam ile söylediği Yuh Yuh şarkısının klibi:
Editör: TE Bilisim