İKİ AYRI AYSUN KAYA

Sinemanın usta yönetmeni Avni Kütükoğlu’nun çektiği “Seni Sevmeyen Ölsün” için kamera karşısına geçen Aysun Kaya, Girne’deki Tango Tobuda Bar’da saatler süren çekimler için ter döktü.

Bir dönem dillerden düşmeyen “Seni Sevmeyen Ölsün” şarkısının kilibinde iki rolü canlandıran Kaya, hem ünlü bir şarkıcıyı hem de otelde çalışan bir işçi kadını canlandırdı. Aysun Kaya’nın Acapulco Hotel Resort Convention’da yapılan çekimlerine yerli ve yabancı turistlerde büyük ilgi gösterdi. Avni Kütükoğlu’nun yönettiği ve Yeşilçam filmlerini andıran klip çekimlerine KKTC medyası da büyük ilgi gösterdi.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ


Girne’nin Esentepe ilçesinde yapılan çekimler sırasında Belediye Başkanı Cemal Erdoğan örnek bir mesafirperverlik gösterdi. Aysun Kaya, yönetmen Avni Kütüoğlu ve ekibe yemek veren Başkan Erdoğan, klip çekimi için Kıbrıs’ı tercih etmeleri nedeniyle sanatçı ve ekibine teşekkür etti.

15 kişilik ekibiyle Kıbrıs’ta kamp kuran ünlü sanatçının üç gün süren çekimleri için Girne caddeleri Aysun Kaya’nın bilboordlarıyla donatıldı.
Editör: TE Bilisim