Serdar Ortaç Ümraniye Canpark AVM'yi salladı!

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç balayından döner dönmez ayağının tozuyla yeni albümünün ilk konserini Ümraniye Canpark AVM’nin açılışı için verdi. Bir BVS Group kuruluşu olan Vassiba Yapım ve İletişim Hizmetleri’nin organize ettiği konseri binlerce Ümraniyeli büyük bir ilgi ve coşkuyla izledi.

Eski ve yeni albümlerinden parçalar okuyan Serdar Ortaç’a dansçıları da eşlik etti. Aşırı kalabalıktan dolayı konser alanından taşan izleyiciler karşı kaldırımdan konseri izledi… Kaldırım yetmeyince de binlerce Ümraniyeli, alışveriş merkezinin önünden geçen Alemdağ Caddesi’ni doldurdu.
Sahneden çarpıcı açıklamalar yapan Ortaç; “Arkadaşlar herkes bir gün mutlaka evlenecek. Belki bu gece, burada tanışacağınız biriyle bile evlenebilirsiniz. Bak ben 44 yaşında evlenebiliyorsam siz hayde hayde evlenirsiniz. Ben aşk şarkılarında hep acı çektim. Bundan sonra eğlenmek istiyorum. Allah’tan size gönül dolusu bir aşk diliyorum” diye konuştu.
Ünlü sanatçı Serdar Ortaç ayrıca; “Annem renkli gözlü sevme oğlum dedi. Bende gittim renkli gözlü kızla evlendim! Ben Chloe’ye daha çok şarkılar yazarım…” şeklinde konuştu.
Serdar Ortaç sevgisi Ümraniye'de caddeye taştı...
Editör: TE Bilisim