Serdar Ortaç hafta sonunda Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Eşi Chloe ile birlikte geldiği Kıbrıs’ta iki konser veren sanatçı,  sıcak havanın da etkisiyle sahnede oldukça yoruldu. Şarkıları ve dansçıları ile kendisini dinlemeye gelenleri  coşturan sanatçı sahne performansı ile göz doldurdu.

Ancak ünlü sanatçı tempolu sahne programında bir ara eline kahve fincanını alarak bir süre dinlenmek istedi. Bu sırada sahne boş kalmadı ve imdadına dansçısı Seniha Asan yetişti. Sesi de oldukça güzel olan Seniha, Serdar Ortaç’ın yerine şarkı söyleyerek boşluğu kısa bir süre için doldurdu. Serdar Ortaç seyircinin arasında dolaşıp tandık masalarda sohbet ederken de yine bir başka dansçısı yine elinde mikrofon ile Serdar Ortaç’ın arkasında dolaşıp ona eşlik etmeyi ihmal etmiyordu.
Serdar Ortaç sahnesi ile büyük beğeni topladı
Nez yanındaki sevgilisi ile dikkat çekti…
Ünlü şarkıcı ve dansçı Nez’de Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de Serdar Ortaç’ı dinlemeye gelenler arasındaydı. Yanındaki yeni sevgilisi olduğu söylenen bir beyle görüntülenen Nez, zaman zaman yanına gelen Serdar Ortaç’a şarkılarında da eşlik etti. 

Serdar Ortaç, Nez'n masasında kahve molası verdi

Mehmet Ali Erbil, Nez'i gülme krizine soktu.
Editör: TE Bilisim