Eğlence sektöründe Türkiye’nin en önemli markası ve en nezih mekanı Günay Restaurant, ‘Sevgililer Günü’nde bir kez daha muhteşem bir eğlenceye ev sahipliği yaptı. Sahnelerin en güzel solisti Sibel Can, ‘Galata’ isimli yeni albümünün çıktığı gün, bir kere daha Günay sahnesinde olmanın heyecanını yaşadı. Bu çok özel gecede ünlü solistin programına çok büyük ilgi vardı. Rezervasyon taleplerinin yoğunluğu nedeniyle mekanda masalar kapılara kadar taşmıştı.

Günay’da Sibel Can’ı izleyenler arasında ‘Gerçek sevgilim’ dediği kızı Melissa da vardı. Programdan önce kuliste annesinin sahne hazırlığına refakat eden genç kız, sahne programını annesinin dayısı Ünal Babacan ile birlikte izledi.

KIZINDAN SİBEL CAN’A ÖZEL PASTA!


Melissa, sanatçının yeni albümünün piyasa çıktığı ‘Sevgililer Günü’nde annesine bir sürpriz yapmış ve annesinin çok sevdiği çikolatalı ve üstü kalpli özel bir pasta yaptırmıştı. Melissa kuliste ayrıca annesine bir çift ayakkabı hediye etti.

Günay’da Sibel Can’ı izleyen yaklaşık 450 konuk arasında, Tahir Kıran, Hüsnü Güreli, Mustafa Ekşi, Ruşen Ekşi, Nurhan Çıtak, Cem Kalyoncu, Ceren Ulusoy, Gürsel Oğuz, Necibe Darcan, Melek Dinç, Ergül Şeynova, Necati Demirkol, Canan Çelebioğlu, Haşmet Pürün, Ayhan Sarıtaş, Ahmet Çelenk, Ümit Efekan, Bülent Bilgiç gibi cemiyetin seçkin isimleri de vardı.

Günay’da Sibel Can’ı dinlemeye gelenler arasında ‘İsyan’ şarkısıyla ünlenen sanatçı Halil Sezai de vardı. Sibel Can’ın yeni albümüne ismini veren ‘Galata’ isimli şarkının söz yazarı ve bestecisi Sezai, bu şarkıda albümde ünlü solistle düet yaptı. Albümdeki ‘Gurur’ isimli bir başka şarkı da yine Halil Sezai’ye aitti.

Sibel Can, Günay’da programına başlamadan önce kuliste habercilerin sorularını cevaplandırdı. Sözlerine, “Hayırlı Cumalar” diyerek ve herkesin Sevgililer Günü’nü kutlayarak başlayan Sibel Can şunları söyledi:

“MELİSSA BURADA, ENGİNCAN BAHAMALAR’DA”


“Bu gün benim için çok önemli bir gün, yeni albümüm ‘Galata’ bugün piyasaya çıktı. Albümün her şeyiyle bizzat ben ilgilendim. Hatta kartoneti basılmadan matbaaya kadar gittim, son kontrolleri yaptım. İşimle ilgilenmeyi çok seviyorum. Bugün çok mutluyum ve mutluluğumu sevenlerimle sevdiklerimle paylaşıyorum. Kızım Melissa da burada, annesini izlemeye geldi.”


Sibel Can bir soru üzerine oğlu Engincan’ın okulu nedeniyle Miami’de olduğunu söyledi. Habercilerden biri, “Sürpriz yapıp az sonra buraya gelirse şaşırır mısınız?” diye sorunca ünlü solist,

“Biraz önce konuştum. Bu akşam arkadaşlarıyla üç günlüğüne Bahamalar’a gidiyor.” diye cevap verdi.

Sibel Can albümünün bir yıllık bir çalışma sonucunda hazırlandığını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok değerli bestecilerin eserleri var. Bu albümü dinleyenler aşık değilse aşık olacak. Albümü dinleyenlerin başına gelecek var. Hazırlarken her şey rast gitti; Allah mahçup etmesin.”

Habercilerin yeni saç imajıyla ilgili sorularını da yanıtlayan Sibel Can şöyle devam etti:

“Duyuyorum Türk Kahvesi rengi moda olmuş ve herkes saçını kahkül kestirmeye başladı. Kahkül kestirince 5 yıl birden atıyor hemen. İnsanı olduğundan daha genç gösteriyor kahkül saç.

HALİL SEZAİ VE SİBEL CAN DÜETİ

Sahneye, Amerika’dan satın aldığı siyah elbisesiyle ve yeni albümünden ‘Kış Masalı’ isimli şarkıyı söyleyerek çıkan Sibel Can, programında Türk Müziği’nin sevilen eserlerinin yanı sıra, arabesk, fantezi ve albümlerindeki şarkıları seslendirdi.

Programının ikinci bölümünde, konuklar arasında bulunan ünlü besteci ve yorumcu Halil Sezai’yi sahneye davet eden Sibel Can, “Sana nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum. Burada olman çok onur verici.” dedi.

Sibel Can’a teşekkür eden Halil Sezai ise herkesin Sevgililer Günü’nü kutladı. Ardından Sibel Can’ın albümünün hayırlı olmasını dileyen Halil Sezai, “Ben de Sibel hanım ile iki tane şarkımı paylaştım. ‘Galata’ ve ‘Gurur’… Bundan büyük mutluluk ve keyif aldım.”

Ve sahnede albüme adını veren ‘Galata’ isimli şarkıda iki sevilen yorumcu albümdeki gibi düet yaptılar. Halil Sezai albümdeki bir diğer bestesi ‘Gurur’u da seslendirdi… İstek üzerine ‘İsyan’ şarkısını da söyledi.

Sibel Can’ın yoğun talep üzerine üzerine, 22 Şubat Cumartesi akşamı bir kez daha Günay Restaurant sahnesinde hayranlarıyla buluşacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilisim