Türkiye’nin en nezih eğlence mekanı ve tek gazinosu Günay Restaurant önceki gece yine müthiş bir eğlence gecesine ev sahipliği yaptı. Ünlü sanatçı Sibel Can bu sezon Günay’daki 6’ıncı gala gecesini de kapılara kadar dolu bir salonda gerçekleştirdi ve tam 3 saat sahnede kaldı.

Günay’da Sibel Can’ı izleyenler arasında Şadan Kalkavan, Mustafa Kefeli, Orhan Gencebay eşi Sevim Emre, Irmak Atuk, Bülent Sertaş, Necati Demirkol, Nurhan Çıtak, Hasan Gocay, Ali Aytemiz gibi cemiyetin seçkin isimleri de vardı.

Ünlü sanatçı sahneye geçen hafta olduğu gibi yeni albümünden ‘Kış Masalı’ isimli şarkıyla çıktı. Sanatçı şarkıyı söylerken, neredeyse salondaki tüm konukların cep telefonlarıyla parçayı videoya kaydetmesi oldukça dikkat çekiciydi.
Sibel Can program boyunca hem kendi şarkılarını seslendirdi hem de Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini okudu. Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre, çocukları Gökhan ve Altan, gelini Eda ile Sibel Can’ı izlemeye gelmişti. Ünlü sanatçı sahneden, “Orhan Ağabey, Sevim Abla hoş geldiniz, sizleri çok seviyorum” diye seslendi. Repertuarında Gencebay’ın ‘Severek Ayrılalım’ ve ‘Sen Ne Dersen De’ isimli şarkıları da vardı. Sibel Can bu eserleri okurken Orhan Gencebay’ın da oturduğu masadan bazen eliyle tempo tutarak bazen de mırıldanarak eşlik ettiği görüldü.

Sanatçı programın ikinci bölümünde isteklere de yer verdi. Bu arada herkese bir sürprizi vardı. Daha albüm çıkmadan dillere yerleşen şarkısı ‘Kış Masalı’nın Youtube’daki tıklanma sayısının 26 milyonu geçtiğini söyledi ve 27 yaşındaki bestecisi Adem Gümüşkaya isimli genci alkışlar arasında sahneye davet ederek, dinleyicileriyle tanıştırdı.

Bursalı genç, “Tamamen tesadüfen buradayım. Bir şarkı yaptım ve o beni buraya getirdi. Şarkımı söylediği için Sibel Hanım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

SİBEL CAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE YİNE GÜNAY’DA
Ardından, Sibel Can ile şarkının bestecisi el ele Kış Masalı’nı okudular. Sibel Can ve bestecisi Kış Masalı’nı birlikte söylerken, salondaki çiftlerin çoğunun dansa kalktığı görüldü.
Sibel Can 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Günay Restaurant’ta bir kez daha hayranlarıyla buluşacak.
Öte yandan konuklar arasında bulunan Bülent Serttaç ve eşi kulisteki odasında Sibel Can’a, yeni çıkacak albümünün şarkılarının ve album ismini yer aldığı bir pasta ile Swarovski taşlarla süslü kolye hediye ederek hoş bir sürpriz yaptı.
Öte yandan basın danışmanının yaptığı açıklamaya göre Sibel Can, Günay programından önce iki gün süreyle Galata, Mısır Çarşısı ve Beyoğlu’nda yeni albüm fotoğraf çekimini gerçekleşirdi. Yeni albümü ‘Galata’nın klip çekimleri için Kartalkaya’yı seçen Sibel Can, dün sabah da kamera karşısına geçmek için bu kış tatili beldesine gitti.

Orhan Gencebay ve Sevim Emre Günay da Sibel Can'ı izledi.

Editör: TE Bilisim