Modern mimarisi ve farklı kullanım özellikleri ile 3.107 kişi oturma kapasitesine sahip mekanda Sıla büyük bir zevkle sahne aldığını belirtti.

SILA SOMA'YI UNUTMADI

Kerki Production’un organizasyonu ile düzenlenen konserlere sanat camiyasının diğer ünlü isimleriyle devam edilecek… Bazılarımıza hatırlatıyor aslında kim olduğunu diyerek büyük bir acının ortağıyız korkunç bir acının şahidiyiz hepimiz diyen Sıla, ‘Elbet ateş düştüğü yeri yakıyor, en başta yakınları, sonra uzaktan yakınları olan bizlerin başı sağolsun’ diyerek sözlerine devam eden Sıla izleyiciden büyük alkış aldı.
‘Bireysel olarak bir kez daha durup düşünmenin gerektiği kanaatindeyim. Daha huzurlu, daha mutlu, daha sağlıklı ve daha güvenli bir hayatı hepimiz hak ediyoruz. Hepimizin amacı, çabamız yaptığımız neyse o işi çok doğru, çok dürüst bir şekilde yapmak olmalı. Hepimiz dönüp biraz da madalyonu çevirip kendimize bakmalıyız diye düşünüyorum. Buraya geldik birazcık dert paylaşmaya, efkar dağıtmaya, müziğimizle birazcık varolan sıkıntımızı aralamaya. Böyle bir konuşma yapmadan geçemeyecektim, başlayamayacaktım, çok teşekkür ediyorum hepinize geldiğiniz için’ diyerek sözlerine devam eden Sıla, şarkı aralarında dinleyicileriyle sohbet etmeyi ihmal etmedi…

Sıla Ankara'yı salladı

Editör: TE Bilisim