Türk Pop müziğinin başarılı ismi Sıla, önceki akşam Solfej Organizasyon ve Kerki Production'un düzenlediği konserde Volkswagen Arena’da, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını bir kez daha İstanbul’ lu hayranları için seslendiren Sıla'yı sevenleri yalnız bırakmadı. Şıklığı ile sahnede göz kamaştıran Sıla, konserde üç kostüm giydi.

'Burada Unutamayacağınız Anılar ile Ayrılmanızı İstiyorum'

Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine bir kez daha Volkswagen Arena’da, sahne alan Sıla, konserine gelen dinleyicilerine ‘’Bu akşam buradan unutamayacağınız anılar ile ayrılmanızı istiyorum. Çünkü sizinle yaşadığımız bu güzel anlar, benim için unutulmaz olacak’’ dedi.
Merhum Erdal Tosun ve Adana’ da Yaşamını Yitiren Kız Çocuklarını Andı

Konser sırasında ‘’Aslında bugün, çok da güzel başlamadı. Biliyorsunuz Adana’da çok kıymetli kız çocuklarımız üzücü bir olayla yaşama veda ettiler. Ayrıca, büyük usta saygıdeğer Erdal Tosun’ u da talihsiz bir kaza sonucu kaybettik. Umarım, müzik hepimize bir nebze olsun iyi gelir diyerek, merhum Erdal Tosun ve Adana’ da yaşamını yitiren kız çocuklarını andı’’
Konserin ikinci bölümüne vokalisti ile yaptığı düetle başlayan Sıla, daha sonra ünlü müzisyen Özer Arkun’ dan bir şarkı istedi. Arkun, bu şarkıyı Erdal Tosun’ a ithaf etti.
Sıla hayranlarıyla tek tek yakından ilgilendi.
Konser sonrasında Sıla, 40 talihli hayranı ile bir araya geldi. Sıla hayranları, ünlü şarkıcı ile tanışma fırsatı buldu. Bu anı da ölümsüzleştirerek, fotoğraf çektirdiler.

Sıla İstanbul da müzik ziyafeti çekti.

Sıla Gençoğlu
Editör: TE Bilisim