Türk pop müziğinin en sevilen şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, film tadındaki klibi “Yan Benimle”yi dinleyicilerle buluşturdu.

Son albümü “Mürekkep” ile aylardır müzik listelerinin üst sıralarındaki yerini koruyan Sıla; sözleri kendisine, bestesi Fatih Ahıskalı’ya, düzenlemesi ise Efe Bahadır’a ait olan, albümünün büyük yankı uyandıran duygusal şarkısı “Yan Benimle”nin video klibi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.
Senaryosunu Bedran Güzel'in yazıp yönettiği dörtte üçü tek plan çekilen “Yan Benimle” video klibinin görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu üstlendi. Çekimleri Cihangir “Aramızda”, Karaköy ve Galata'nın çeşitli sokaklarında gerçekleştirilen, ayrılık sonrası yaşanan ve her gün tekrarlanan bir acıyı kadın gözünden vurgulayan klipte Sıla’ya 50 kişilik ekip ve 30 kişilik oyuncu grubunun yanı sıra başrol olarak da ünlü oyuncu Yurdaer Okur eşlik etti. Sıla, bu klipte ilk kez bir hikaye içerisindeki oyunculuğuyla da kamera karşısına geçmiş oldu. Sevilen sanatçının stil danışmanlığını Hande Kızıl gerçekleştirdi.
Performans sahnelerinde Sıla'ya gitarda Efe Bahadır, bas gitarda Cudi Genç, piyanoda Burak Erkul, udda Semih Çelikel ve davulda Kerem Yiğitgiray eşlik etti.
Müzikseverlerin uzun zamandır merakla beklediği “Yan Benimle” klibi bugün SılaVEVO YouTube kanalı ve tüm müzik kanalları aracılığıyla dinleyicilere ulaştı.
Editör: TE Bilisim