Ünlü yönetmeni çıldırttılar!

Sakinliği, ciddiyeti ve disiplinliği ile bilinen, birbirinden başarılı 8 sinema filminin ve Türkiye'nin en iyi polisiye dizisi olan Kanıt'ın yönetmeni Biray Dalkıran'ı, en son çektiği 1001 Gece klibinin çalıntı olduğu iddiasıyla mesajlar gönderen Sinan Akçıl karşıtı fanlar çıldırttı!

Sinan Akçıl'ın Geçtiğimiz yılbaşı, saat tam 00.00'da, Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş bir reklam kampanyası ile sevenleriyle buluşan "1001 Gece" şarkısının klibini ünlü sinema yönetmeni Biray Dalkıran çekti. Klip yayınlandığı dakika itibari ile on binlere ulaşmış, çok sayıda beğeniye kavuşmuştu.

Ünlü Yönetmen, klipte kullanılan ışıkların Justin Bieber'ın "What Do You Mean" şarkısının klibindeki ışıklar ile benzerlikler gösterdiği gerekçesiyle Sinan Akçıl karşıtı fanlardan kendisine gelen bir mesaja verdiği yanıtı Instagram hesabında paylaştı.

Biray Dalkıran'ın Sinan Akçıl'a çektiği klipte Justin Bieber'in klibinden esinlendiği yönünde ki dedikodular ünlü yönetmeni çıldırttı.

Dalkıran, paylaşımının altına şu notu düştü;

"Allah aşkına, ne kadar kolay bilip bilmeden konuşmak. Hikaye benzemiyor, kareografi benzemiyor, kurgu benzemiyor. Hatta hiçbir şey benzemiyor. Bahane bulamıyorlar, "Işık benzemiş!" Bu konuya, bu kurguya sahip başka bir klip bulursanız, gelin konuşun! Ben hep araştırıp, yeni şeyler aradım ve dram anlatımıyla kendime, bize özel işler çektim. Çekmeye de devam edeceğim. "Sinan Akçıl - 1001 Gece" klibiyle ben gurur duyuyorum. Işığıyla, dramıyla, her şeyiyle ortalamanın çok üstünde olduğunu düşünüyorum. Beğenmeyenlere de saygı duyuyorum. Ama klipte, 70 kişinin hakkı var. Onların emeğine gölge düşürenleri Allah'a havale ediyorum."
Biray Dalkıran & Sinan Akçıl 

Ünlü yönetmen, paylaşımın ardından yüzlerce destek mesajı aldı. 

Biray Dalkıran, "Araf, Cennet, Cehennem 3D, Bana Bir Soygun Yaz, Peri Masalı, Meleklerin Mucizesi, Seni Seviyorum Adamım ve Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu gibi sinema filmlerinin ve Türkiye'nin en iyi polisiye dizisi Kanıt'ın yönetmenidir. Daima kendine özgü tarzı, yenilikçi, yapılmayanı yapma fikri ile yola çıkmış, gerek filmleri gerek de Kanıt ile birçok ödüle layık görülmüştür.
Editör: TE Bilisim