Türk Pop Müziği'nin Divası Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. BKM Organizasyonu ile düzenlenen "Denizbank Açıkhava Konserileri"ne sanatçı erkek dansçıların çektiği kızağa uzanmış bir vaziyette sahneye çıktı.

"Kendimi sakladım görmeyi bilenlere" adlı ilk şarkısını seslendirirken teknik aksaklık yüzünden ses sorunu yaşayan Ajda Pekkan, ilerleyen dakikalarda da bu aksaklık devam edince arka sıralarda ki izleyiciler hep bir ağızdan "ses, ses" diye bağırarak Superstar'ı yuhaladı. Bunun üzerine Pekkan "Var bu işte bir enayilik. O kadar prova yapıyoruz bunun için mi?" diyerek organizasyona ve teknik ekibe sitem etti.

Pekkan sıksık şarkı aralarında sesin düzgün gelip gelmediğini sorarak "göze geldik" dedi.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Pekkan, ilk yarıda beyaz renk kıyafetle şarkılarını seslendirdi. 30 dakikalık uzun bir ara veren sanatçı ikinci bölüme kırmızı kostümüyle sahne üstünden Bülent Ersoy vari bir koltukla indi.

70'li, 80'li ve 90'lı yıllara damga vuran şarkılarını seslendiren sanatçı konser finalinden sonra yeniden sahneye çıkarak 6 şarkı daha seslendirdi.

Konseri izleyenler arasında Erkan Özerman, Gülşen, Şevket Çoruh, Salih Keçeci, Olcay Ünal Sert gibi isimler dikkat çekti.

Pekkan'a sahnede Kafalar ve Ayta Sözeri eşlik etti.

Ajda Pekkan gecede iki farklı kostüm giydi.

Editör: TE Bilisim