Müzik dünyasının usta isimlerinden Uğur-Burhan Bayar kardeşlerin yiğeni arabesk müziğin yeni kralı Burhan Ateş ile Tanju Çolak arasından su sızmıyor. “Ne Derler” adlı ilk albümüyle kısa sürede müzikseverlerin gönlünü fetheden Burhan Ateş "Tanju abi bambaşka bir insan. Bana hamilik yapıyor" diyerek memnuniyetini dile getiriyor. 12 yaşından beri mikrofonu elinden bırakmadığını dile getiren genç şarkıcı “Tanju Çolak ile tanışmak küçük yaştan beri hayalimdi. Benim ilk çıkardığım albümümü sürekli arabasında dinlediğini duyunca onunla tanışmak fırsatını yakaladım ve hayalim gerçek oldu” dedi.

Futbol dünyasının sevilen ismi Tanju Çolak'da genç şarkıcıya övgüler yağdırarak "Burhan'ın albümünü bir arkadaşımın sayesinde dinleme fırsatı buldum gerçekten yorumuyla ve beyefendi kişiliğiyle onu bir kardeşim gibi sevdim. burhan kardeşime elimden gelen abiliği yapacağım" şeklinde konuştu.
Aynı zamanda uzak doğu sporlarıyla ilgilenen Burhan Ateş, yeni klibinde birlikte oynaması için Tanju Çolak'tan söz aldı.
Editör: TE Bilisim