Hollandalı DJ, prodüktör, gelmiş geçmiş en önemli elektronik dans müziği temsilcilerinden Tiesto, 07 Haziran Cuma akşamı müzikseverleri house ve elektro dans dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Tiesto, bugüne kadar toplamda 5 stüdyo ve 2 derleme albüm olmak üzere 7 albüm yayınladı. House, progressive house ve elektro dans müziklerinde kendini kanıtlayan Tiesto ayrıca kendi tarzında yarattığı müziği ile uluslararası müzik arenasında bir marka haline gelmeyi başaran ender isimler arasında yerini alıyor.

Sayısız başarılara imza atan Tiesto özellikle Grammy adaylığı, kazandığı onlarca MTV müzik ödülü, 2004 Atina Olimpiyatlarının açılış performansını sergilemesi – ilk defa bir DJ’in olimpiyatlarda performans sergilemesi ile tarihe geçti - ve Madame Tussauds müzesinde yer almaya hak kazanarak akıllarda kalmayı başardı. Mixmag tarafından 2011’de gelmiş geçmiş en iyi DJ seçilen Tiesto, bugüne kadar Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Nelly Furtado gibi dünya starlarıyla aynı projelerde yer aldı.

DÜNYANIN EN ÜNLÜ DJ'LERİNDEN TIESTO İSTANBUL'DA!

07 Haziran, Cuma 2013

BJK İNÖNÜ STADYUMU 


Bilet fiyatları:

Sahne Önü Ayakta - 350.00 TL

Tribün - 200.00 TL
Vodafone Saha İçi Ayakta - 130.00 TL
Editör: TE Bilisim