Olcay Ünal Sert

 Tuğba Özay'dan romantik, duygusal klip!

Tuğba Özay'ın, Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan "İyi Ki Geldin" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te yayınlandı.

Söz & Müziği Tuğba Özay'a ait "İyi ki Geldin" adlı şarkının düzenlemesi Suat Aydoğan'a ait. Klibin yönetmenliğini ise Banu Kaptanoğulları üstlendi.

Klibin öyküsünü de kendisi hazırlayan Tuğba Özay, plastik makyaj ile bir kanser hastasını canlandırdı. Duygusal bir aşk hikayesini konu alan klipte iş adamı Fatih Can Güven rol aldı. Klipte yağmur sahnesinde 40 ton su kullanıldı.


"Atarlı giderli şarkıları başkaları yapsın"

Tuğba Özay, klipte eşlik eden rol arkadaşı Fatih Can Güven'in kanserden babası dahil birçok yakınını kaybettiğini belirterek, "Kliple ilgili çok olumlu mesajlar alıyorum. Klibin bitiminde direnç ve umudun kaynağı sevgidir yazısı yer alıyor. Klip yayınlandıktan sonra gerek Onkoloji tedavisi gören kişilerden, gerekse doktorlardan çok olumlu tepkiler aldım. Amacım farkındalık yaratmaktı. Atarlı giderli şarkıları başkaları yapsın, biz aşklı sevdalı şarkıları yazalım söyleyelim, çünkü giderek sevgiden, dostluktan, paylaşımdan uzaklaşan bir insanlık var. Ve kimsenin kimseye de tahammülü yok." dedi.

Tuğba Özay'a klibinde iş adamı arkadaşı Fatih Can Güven eşlik etti.

Tuğba Özay, klibinde kanseri sevgi ile yenen bir hastayı canlandırdı.

"Bu klip birçok insana güzel mesaj"
Kendisine ilginç mesajlar geldiğini de söyleyen Özay; "Kadın, 'ben 6 sene kanser tedavisi gördüm. Eşim o süreçte yanımda olmadı, beni terk etti. Ben hastalığı yendim ama şu anda o yalnız, bu klip birçok insana güzel mesaj" yazdı. Bu ve bunun gibi birçok örnek mesaj var. "Ben hep eşimin yanında oldum tedavi sürecinde, bu durumu sevgi ile aştık. Sizde bu durumu klipte güzel yansıtmışsınız" diyenlerde oldu. Bence de herşeyin başı sevgi." dedi.

Editör: TE Bilisim