Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray’ın "Türkan Şoray Söylüyor" albümünün ilk klip çalışması  “Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz” yayınlandı. 

Klibin tanıtımı için, DMC Genel Müdürü ve aynı zamanda da albümün yapımcısı Samsun Demir ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Şoray’a,  Demir ‘den; ilk klip tanıtımında ikinci albüm teklifi geldi. Şoray’ın her seferinde “İlk ve son albümüm” demesine rağmen Demir; “Albüm çıkması ile birlikte listelerde hızla yükseldi ve adeta müzik sektörünü salladı. Daha söylenecek çok şarkı var, Türkan Hanım’ı ikna etmeye çalışacağız” sözleriyle ikinci albüm için ısrarcı olacağını belirtti.
 
“OLMAZ OLMAZ BU İŞ OLAMAZ İLE BENİM DE KLİBİM OLDU”
 
Türkan Şoray, albümü için “ Çalışmalarım hep vardı, bir türlü kısmet olmadı. Samsun Bey,  teklif ile geldiğinde çok mutlu oldum, kendisine çok teşekkür ediyorum. Listelerdeki başarısı beni de çok mutlu etti.” dedi.  Sultan klibi ile ilgili ise; “Yüzlerce sinema filmi, televizyon dizileri çektim, hiç klibim yoktu. Televizyonda klipleri izler acaba benim de klibim olacak mı diye düşünürdüm. ‘Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz’ ile benim de klibim oldu, büyük bir heyecanla merak ediyorum, nasıl tepkiler gelecek diye. Albümümü şarkıcı edası ile yapmadım, olduğu gibi, sevenlerimle birlikteymiş gibi, evde söyler gibi, sadece ve sadece gözlerimi kapatıp, duygularımla söyledim. Bunun da dinleyicilere geçtiğini düşünüyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.
 
Basın mensupları ile albümü ve klibi üzerine sohbet eden Sultan, kendisi için özel olarak hazırlanan albüm pastasını Demir ile birlikte keserek, toplantıya gelenlere ikram etti. Toplantının sonunda da albümünü imzalayarak basın mensuplarına hediye eden Şoray, günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.
ANADOLUYU GEZECEK
 
4 dakikalık kısa film tadında bir klip ile  sevenlerinin karşısına çıkan Sultan'ın “Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz” klibinin yönetmen koltuğuna Hasan Kuyucu oturdu. Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen klipte sanatçı hem yönetmen hem de şarkıcı kimliği ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sultan, çıkardığı albümü ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde  imza günleri yapacağının ve Anadolu’nun pek çok yerine  giderek sevenleriyle buluşacağının da müjdesini verdi.

Editör: TE Bilisim