Dün sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü menajer Yaşar Gaga bugün son yolculuğuna uğurlandı. Sezen Aksu yaşadığı derin üzüntü nedeniyle Ortaköy Büyük Mecidiye Camisi’ndeki cenaze törenine katılamadı.

MÜZİK dünyasının ünlü ismi dün sabah çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

44 yaşındaki Gaga, yaklaşık 1 aydır Çapa Tıp Fakültesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

Yaşar Gaga, bugün Ortaköy Büyük Mecidiye Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından; Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yaşar Gaga'nın ölüm haberi müzik dünyasını yasa boğdu. Sezen Aksu üzüntüsünden törene katılamadı.

Yaşar Gaga'nın annesi Bedriye Gaga gözyaşlarına boğuldu.

Yaşar Gaga'nın babası Cafer Gaga ve kız kardeşi Tülin Gaga cenaze töreninde son derece bitkindi.

Ajda Pekkan - Emel Müftüoğlu - Yaşar Gaga

Gülben Ergen

Ortaköy de ki cenaze törenine Yaşar Gaga'nın annesi Bedriye Gaga, babası Cafer Tahir Gaga ve kardeşi Tülin Gaga, ile sanat dünyasından Ajda Pekkan, Müjde Ar, Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal, Emre Altuğ, Göksel, Mabel Matiz ve Serkan Kaya gibi ünlü isimler katıldı. 

YAŞAR GAGA KİMDİR?

44 yaşındaki Yaşar Gaga, uzun bir dönem Sezen Aksu’nun menajerliğini yaptı. Bir ara 'Şarkı Söylemek Lazım' isimli yarışmada jürilikte yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu’nun seslendirdiği 'Bile Bile' isimli şarkı ile tanındı. 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında 'Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar' isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.

Editör: TE Bilisim