Cenk Eren : Sahnelerin sevilen yıldızı Cenk Eren yılbaşı gecesi Kıbrıs Rocks Hotel sahneye çıktı. Cenk Eren, 2019 'un son günlerinde 'Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları' albümünün başarısı ile kapatmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Demet Akalın : Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, Adana Jolly Joker yeni yıla merhaba dedi. 2019'da 'Ateş' albümü ile damga vuran ve 2019'u "Altın Plak" ödülü ile kapatan Demet Akalın, birbirinden hit olmuş şarkılarıyla Adanalıları coşturdu. Demet Akalın kızı Hira’nın en sevdiği Barbie bebek kıyafeti ile sahneye çıktı. Demet, Modacı Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafeti ile kızına yeni yıl sürpriz yaptı.

Deniz Seki: Deniz Seki, Mersin Jolly Joker sahnesindeydi. "Yeni yılda sağlık, mutluluk dilerken, kadınların istismar edilmediği, huzur dolu bir yıl olsun. Geçen yılı Nazar ile kapattık. Şükür sahnedeyim sizlerleyim. Allah herkese sağlık vesin…" dilekleriyle 2020’e sahneden merhaba dedi. Seki’nin, kıyafetini Gülşah Saraçoğlu hazırladı.

İrem Derici : İrem Derici yeni yılı Adana Sheraton Grand'ta merhaba dedi. “Mest of” adlı albümü ile 2019’da en çok satan albümler arasında liste başında olan İrem Derici son albümünden ve dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan muhteşem repertuvarı ile Adanalıları coşturdu.

Seda Sayan : Kıbrıs Salamis Bay Conti Resort Hotel sahnesinde 2.5 saat sahnede kalan Seda Sayan, Tolga Çam imzalı swaroski taşlarla işli kostümüyle dikkat çekti. Seda Sayan, şarkılarıyla ve esprileriyle yeni yıla merhaba dedi. Seda Sayan ‘a birde doğum günü pastasıyla sürpriz yapılırken Seda Sayan pastasını alkışlarla kesti.

Simge : Arka arkaya çıkardığı dinlenme rekorları kıran şarkılarıyla kariyerinde sağlam adımlar atan Simge, Antakya The Museum Hotel sahnesinde yılbaşı gecesi birbirinden hit şarkılarını seslendirdi. 2020 yılında yeni albüm için stüdyoda olacak olan Simge, yeni şarkılar için stüdyoda olacağını ve bir reklam filmi teklifi aldığını ve kamera karşısına geçeceğini belirterek, 2020 yılının şimdiden kendisine uğurlu geldiğini söyledi. Simge , Nazlı Ceren Köksal imzalı cesur kıyafetiyle hem göze hem de kulaklara hitap etti.

Zara : Yılbaşında Kıbrıs Kaya Artemis otelde sahneye çıkan Zara yine yoğun bir yıla girdiğini belirtti. Yurt içinde olduğu kadar yurtdışında da konserlerine devam edecek olan Zara, 2020 yılında Amerika'da çıkacak bir proje albümde söyleyeceği şarkı için çalışmalara başladığını söyledi.

Editör: TE Bilisim