Gülden Karaböcek'le özdeşleşen 'Tek Sevenim Sen Olsan' ve Ferdi Tayfur'un 'Ah Bir Çocuk Olsaydım' adlı şarkılarının ön plana çıktığı albümde ayrıca Kibariye, Müslüm Gürses, Bergen, Esengül, Mine Koşan gibi bir döneme damga vurmuş efsane sanatçıların seslendirdiği klasikleşmiş eserler yer alıyor. Yıldız Tilbe şarkı seçiminde çok zorlandığını belirtirken, "Çok bilinen sanatçıların, az bilinen şarkılarını seçmeyi tercih ettim" dedi.


Çocukluğumun şarkıları

Arabesk müziğin Türk müziğinin mihenk taşlarından biri olduğunu söyleyen Yıldız Tilbe, “Bu albümde alt yapıları değiştirip cover yapmadım. Birebir aynı okudum, onlar benim çocukluğumun, genç kızlığımın şarkıları” dedi. Mustafa Özdemir ve Cafer Özdemir'in prodüktörlüğünü üstlendiği albümün müzik yönetmenliğini ise Selim Çaldıran ve Fatih Doğaner üstlendi.


Yıldız Tilbe 'Tek Sevenim Sen Olsan' adlı şarkıyı seslendirdi. 

Zil çalacak

Önceki gün Ankara da sahnede zil çalmak istediğini ama bir türlü beceremediğini söyleyen Yıldız Tilbe, “Nasıl güzel çalıyorlar sana anlatamam, zil ve kaşık çalmak çok güzel. En kısa sürede onu da yapacağım. Eğitimini alıp sahnede zil çalacağım” dedi. 


Yıldız Tilbe gazeteci Olcay Ünal Sert ile objektiflere poz verdi.

Yıldız Tilbe yeni albümünde klasikleşmiş Arabesk şarkıları seslendirdi.

Yıldız Tilbe 

Editör: TE Bilisim