Yıldız Usmanova Deniz Akkaya'nın programında ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Yıldız Usmanova'nın söylediklerinden öne çıkanlar...

5 DİL BİLİYORUM AMA EN SEVDİĞİM TÜRKÇE

Buraya gelmeden önce Hollanda’daydım. Avrupalı kadınlar çok özgür olduğu için takılmadım kim ne düşünür diye. 5 dil biliyorum: Özbekçe, Türkçe, İngilizce, Farsça haricinde 4 farklı dilde de şarkı söyleyebiliyorum.

Sanatçı milletinin aynası oluyor. Bir yabancı onu izlediği zaman demek milleti böyleymiş der. Sanatçı kendini düşünmemeli sadece. Amerikan sistemi medyaya hakim, kendi programlarını yerleştiriyorlar. Biz kendi özümüzü unutuyoruz.

BANA GELEN DÜNYA STARLIĞI TEKLİFLERİNİ REDDETTİM.

Lady Gaga iyi hoş ama arkasında şirketler var. Bana gelen dünya starı olacaksın minvalindeki çoğu teklifi reddettim.

ÖZBEKİSTAN'DA YASAKLANDIM

Özbekistan’da birkaç kez yasaklandım. Ben sisteme karşı gelmem ama onlara da boyun eğmem. Sanatçıyım ben istediğimi söylerim.Halk ne istiyorsa onu söyleyeceğim ben. Beni sevsinler diye sanatçı olmadım. Burada Özbekistan’dan çok daha özgürüm. Özbekistan’da ne kazandıysam orada kızıma bıraktım buraya geldim.

SERDAR ORTAÇ'IN HER İŞİNİ BEĞENMİYORUM

Serdar Ortaç’ın her işini beğeniyorum desem yalan olur. Ama bazı işlerini beğeniyorum.

Kadınlarla vokal yapmadım. Kadınlardan korkuyorum. Erkeklerle daha güzel anlaşıyorum.Kadınlar beni neden kıskansın? Yeteneğimden başka neyim var?

AJDA PEKKAN'I BEĞENİYOR MUSUNUZ SORUSUNA İLGİNÇ BİR YANIT

“Ajda Pekkan’ı beğeniyor musunuz onun gibi olmak istiyor musunuz?” diye sordukları zaman şunu söylüyorum. Herkes onun gibi olsa ajda kalmaz. Ayrıca benden Ajda nasıl çıksın? Güzel ya da çirkin kadın yoktur. Bakımlı ya da bakımsız kadın vardır. Kadın bakımlı olmalı. Ajda Pekkan’ın ağırlığı büyük. Bir günde patlayabilirsiniz ama onun gibi kalıcı olamazsınız. Türkiye’de kapılar kolay açılmıyor. İnadına kapıları zorla açmak için buraya geldim.

20 SENE İÇİNDE 5 AYRI ÜLKEDE YAŞADIM, 2 KERE EVLENİP BOŞANDIM


20 sene içinde 5 ayrı ülkede yaşadım.Birkaç defa evlenip boşandım. Benim yarattığım strese herkes dayanamaz. Şu anki eşim Ahıska türkü, ama ne kadar dayanacak bilmiyorum.
Editör: TE Bilisim