Mats Valentin, Mustafa Ceceli gibi ünlü prodüktör ve aranjörlerin eşlik ettiği ve kayıtları İsveçte tamamlanan stüdyo albümü ile sevenlerinden tam not alan Emre Aydın, ilk klibini albümün Eyvah isimli şarkısına çekmişti.  Emre Aydının ikinci klibi ise hayranlarından yoğun istek alan Bitti Tebrikler şarkısına çekildi.

Başarılı müzisyen kimliğinin yanısıra hem kendisi hem de sanatçı dostları için yönetmenlik ve görüntü yönetmenliği de yapan Emre Aydın; Bitti Tebrikler için de yönetmen koltuğundaydı. Üsküdar'da çekilen ve 16 saatte tamamlanan klibin kurgusunu ve görüntü yönetmenliğini de üstlenen sanatçı, kamera arkasının yanısıra kamera önünde de rol alarak hayranlarını sevindirdi.
İç hesaplaşma ve tamamlanamamışlık temasını içeren şarkıya uygun kurgusuyla dikkat çeken klip, şarkıyı etkileyici bir şekilde ekranlara yansıtıyor.

Son zamanların en çok dinlenen ve indirilen şarkısı olan Bitti Tebrikler, birçok müzik listesinde de 1 numarada bulunuyor.
 
Klibi izlemek için:
 
Şarkıyı indirmek için aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi kullanıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz
Editör: TE Bilisim