DEMET, ALİŞAN'I TEK KALEMDE SİLDİ

Magazin dünyasının 'kankigiller'i fena kapıştı. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Akalın ile Alişan, isim vermeden attıkları sert tweetlerle, dostluklarına nokta koydu.

Tartışma bir dönem Alişan'la aşk yaşayan Demet Akalın'ın eski vokalisti Seda Öner yüzünden başladı. İlk kurşunu, 'Bazı küçük beyinliler, beyinsiz insanları parmaklarında oynatabilirler ama Allah onların ne mal olduklarını senin karşına çıkarır. Hayatım boyunca kimse içim beddua etmedim. Kötü bir şey söylemedim ama sen şeytansın. Allah seni ıslah etsin. Sakın bir daha çıkma karşıma' diyen Alişan attı.

EX KANKİYE UNFOLLOW
Mesajları görünce deliye dönen Demet Akalın, 'Beyinsiz olduğum için senin yüzünden bir sürü insanla papaz oldum. Kızı işten çıkardım, sen istedin diye. Şimdi hayatımdan sessizce çık' diye yanıt verdi. Birkaç saat sonra geri adım atan Alişan'ın 'Yazdıklarım iki aydır ilişki yaşadığım biriyle ilgiliydi. Kimse üstüne alınmasın' şeklindeki tweeti dikkati çekti. Demek Akalın ise Alişan'ı takip ettiği kişiler listesinden çıkardı.

Eski sevgiliden Demet'e destek
DEMET Akalın'ın vokalistiyken Alişan'la aşk yaşamaya başlayan Seda Önder, biten ilişkisi ardından işinden de olmuştu. Akalın attığı twitte, 'Kızı işten çıkardım sen istedin diye' tweetinde bahsettiği Seda Önder, AKŞAM'a konuştu: Alişan'ın adını dahi duymak istemiyorum. Demet Akalın'la küs değilim. Ona kırgın da değilim. 1 yıla yakın beraber çalıştık, çok büyük ekmeğini yedim. Daha önce çocukluk yapıp hakkında konuştuğum için pişmanım.

Lerzan ve Çağla'yla da kapışmıştı

DAHA önce Lerzan Mutlu'nun TV programına söz verip katılmayan Alişan, şarkıcının sert tepkisine maruz kalmıştı: Tam 3 keredir aynı şeyi yapıyor. Erkekliğin, delikanlılığın kitabını yazan bir adamın Demet Akalın'dan ders alıp, sözünü tutması gerekir. Sen karaktersiz bir yavşaksın. Haksızlık yapan 'delikanlıyım' deyip dolaşmasın. Karaktersizliğin çıktı ortaya.

Uzun süre Çağla Şıkel'le program yapan Alişan, askerden geldikten sonra manken olan arkadaşlığını bitirmişti. Şıkel'in eşi Emre Altuğ'yla program yapmasına bozulan Alişan, tehditkar tweetler atmıştı: Eski bir arkadaş bir şeyler söylemiş. 'Kendi kendine konuşuyor' demiş. Kendi kendime değil de herkesle konuşursam güzel olmaz o arkadaş için. Efendiliğimi bozdurtmayın.

(Akşam / Magazin Servisi)


Editör: TE Bilisim