Sabah kuşağında yayınlanan Alişan ile Sevcan’ ın program konuğu bugün İzzet Yıldızhan’ dı.“Sesi olmayanda albüm yapıyor sonra balon gibi patlıyor.” diyen İzzet Yıldızhan’ a, İdil Çeliker: “Hasan Yıldırım’ ı, İbrahim Tatlıses o kadar destekledi. Yıldırım’ın arkasında destekçileri var; ama istenilen patlamayı yapamadı.” diye cevap verdi. Bu konuşma üzerine İzzet Yıldızhan “Hasan Yıldırım ı tanımıyorum. Demek ki destekleyen doğru destekleyememiş.” diye konuştu. Alişan konuyla ilgili “Destekle sadece gündeme gelirsin. Sende bir şey yoksa bir şey olamazsın” dedi. Konuyu arkadaşlarından öğrendiğini, sonra program kayıtlarını izlediğini söyleyen Hasan Yıldırım ateş püskürdü.

İşte Hasan Yıldırım’ın konuyla ilgili açıklaması

Konuyu arkadaşlarından öğrendiğini, sonra program kayıtlarını izlediğini söyleyen Hasan Yıldırım:

Öncelikle bir gazetecinin Hasan Yıldırım’ dan bir şey oldu yada olamadı demesiyle bir şey olunmaz. Buna halk karar verir.

Bana, İbrahim Tatlıses’ de dahil hiçbir sanatçının desteği olmadı. Benim destekçilerim sevenlerim. Ben müziği iyi bilen biriyim. Ben sesimle ve yorumumla o benden bahsedenlerin ciğerini alır boğazlarına sokarım. Beni kendileriyle karıştırmasınlar. Benim karakterim ve sanatta ki duruşum çok farklı. Onlar benimle çay bile içemezler. Ben sadece sanatımla gündemde olmaya çalışan biriyim.

İdil Çeliker’ e Alişan’ a ve İzzet Yıldızhan’ a soruyorum: Patladı sayılmak için her gün başka bir skandalla mı gündeme gelmem, her gün magazinlerde mi görüntülenmem gerekiyor? Ben Türkiye’ de Günay gibi bir mekânda sahne alıyorum. Yurt dışında sayısız konserler veriyorum. Çıktığım mekânlar ağzına kadar doluyor. Ben iki tane albümle buralardayım. Benden bahseden kişiler albümlerin yok sattığı dönemlerde kaçıncı albümleriyle isimlerini duyurdular. İsimlerini duyurdular da bir şey mi oldular. Halleri ve kişilikleri ortada.
Editör: TE Bilisim