​​​​Güzel oyuncu Hande Soral, sektör ile ve evliliği hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

KADIN OLARAK VAR OLMAK KOLAY DEĞİL!

Sektörde kadın olarak var olmanın zor olduğunu söyleyen oyuncu “Bir kadın olarak varolmak kolay değil, her işe başlarken kendinizi bir savaşın ortasında buluyorsunuz aslında, işimin tek sevdiğim yanı işimi yaptığım an,kayıt ve stop anı, onun dışında yürütmen ve yönetmen gereken bir sürü denge var bence yorucu olan kısım o” diye konuştu.

BEN BİR ZEYNAYIM

Karşılaştığı zorluklar karşısında yılmadığını belirten güzel oyuncu “Herşeyin altından kalkabilecek güçte, sağlam ve savaşçı biriyim. Zeynayım ben” dedi.

İNŞALLAH ÇOCUK SAHİBİ OLURUZ

Evliliğin hayatını değiştirmediğine değinen Soral “Biz de değişen hiçbir şey yok, aslında evlilik adı kadar büyük ve korkutucu değilmiş” dedi. Anne olmak istediğinin sinyallerini veren oyuncu “İnşallah çocuk sahibi oluruz...Onun çok planlı bir şey olduğunu düşünmüyorum, istyoruz ama o ne zaman isterse gelir” diyerek anneliğe yeşil ışık yaktı.

İşte Hande Soral'dan çok özel açıklamlar...

- 19 yaşında genç bir kız olarak başladığınız oyunculuk kariyerinizdeki yolculuğunuzda bugün 30'lu yaşlarda genç bir kadın olarak baktığınızda süreci nasıl değerlendirirsiniz?

O kadar yıl geçmiş mi gerçekten diye şok oluyorum... hem uzun, öğrenerek, deneyimleyerek, doğruyu yanlışı yaşayarak görerek geçen bir süre hem de çok kısa, bir daha baştan yaşasam dediğim bi 12 yıl... hepsiyle benim ve çok güzel.

- Oyuncu olmaktı hedefiniz daima, peki bu hayalinize ulaştınız sonra ne oldu, sektörü nasıl yorumlarsınız. Bir kadın olarak ve bir oyuncu olarak? 

Sevdigim işi yapıyorum, bence ömür boyu aldığınız en güzel hediye... sektör o günden bu güne değişime uğradı ve değişmeye de devam edicek muhakkak.. bi yandan büyüyor, orta doğu’da büyük bir pazarı var, dünyaya açılmış olduk fakat bir diğer yandan da kendi içinde çok hızla tüketiliyor, harcanan para artarken kalite tartisilir bir halde... aslinda cok iyi olabilecekken her imkana sahipken bir sekilde olamiyoruz, belki de biraz daha zamana ihtiycamiz var...

- Sektörün zorluğu dışında bir oyuncu olarak farklı karakterleri canlandırıyorsunuz, sanırım çok sağlam bir zihin gerektiriyor bu durum. Hoş siz psikoloji okuyarak en baştan önlemini almışsınız:) faydasını görüyor musunuz, nasıl?

- Sizi en çok zorlayan ne mesleğinizle ilgili?

Bir kadın olarak varolmak kolay değil, her işe başlarken kendinizi bir savaşın ortasında buluyorsunuz aslında, işimin tek sevdiğim yanı işimi yaptığım an,kayıt ve stop anı, onun dışında yürütmen ve yönetmen gereken bir sürü denge var bence yorucu olan kısım o.

- Kendinize dışarıdan baktığınızda nasıl birini görüyorsunuz?

Herşeyin altından kalkabilecek güçte, sağlam ve savaşçı birini görüyorum. Zeynayım ben:)))

- Evlilik hayatınızı nasıl değiştirdi?

Biz de değişen hiçbir şey yok, aslında evlilik adı kadar büyük ve korkutucu değilmiş.

- Evde nasıl birisiniz peki? Evde son söz kimin mesela?

Çok ev insanıyım, evde yemek yapmayı yemeyi, düzeni temizliği seviyorum.. domestiğim biraz:) biz de son söz yok konuşmayı seviyoruz:))

- Evlilik kararı alırken ilk aklınıza gelen neydi? Sizi çeken ne oldu?

Beni çeken tabi ki İsmail oldu:) evliliğe dair bir fikrim yoktu... ama sevdiğin biriyle aile kurmak hiç fena fikir değil diye düşündüm:))

- Ya anne olmak, yakın zamanda planladığınız bir şey mi?

İnşallah.. onun çok planlı bir şey olduğunu düşünmüyorum, istyoruz ama o ne zaman isterse gelir...

- Anne olmadan, rol icabı annelik tecrübeniz oldu. Gerçekte nasıl bir anne olursunuz acaba? 

Bilmem hep beraber görücez ben de merak ediyorum... 

- Peki evde herkes oyuncu, neler yaşanıyor... Aynı meslekten olmanın dezavantajları ya da avantajları neler?

Dezavantaji ikimiz de çalışırken nerdeyse hic görüşemiyoruz. onun dışında avantajları çok tabi ki... aynı dili konuşmak gibi bir özgürlük..

-Birbirinizin oyunculuğunu değerlendirme yapar mısınız, eleştiri, öneri vs. gibi?

Tabi ki, hep... İsmail’in beğenmesi önemli benim için, yorumları çok değerli...

- Sıkça sorulan sorulardandır sanırım ama kız kardeşiniz Bensu Soral’da ekranın aranan oyuncularından. Bu aranızda rekabet yaratıyor mu?
:)) hayır yaratmıyor

- Küçükken aranız nasıldı, nasıl bir ilişkiniz vardı?

Küçükken abla kardeştik şimdi çok yakın arkadaşız. Aramızda 4 yaş var ama küçükken çok bir farkmış gibi gelse de o ara hemen kapanıyor.. 

Hande Soral Lady Magazine dergisine ilgniç açıklamalar yaptı

Editör: TE Bilisim