Ateş Böceği ikilisinin Yalçın Otağı, Datça Aktur'daki yazlığında nefes darlığı ve karında şişlik şikayetiyle rahatsızlanarak Marmaris'te özel bir hastaneye kaldırıldı.

Sanatçının 40 yıllık hayat arkadaşı eski manken ve oyuncu Lale Belkis, hastanede eşinin başından bir an olsun ayrılmadı. Tek kanallı televizyon döneminde, Türkiye'nin politik hayatını sahnelerde espri ile anlatarak büyük beğeni toplayan Ateş Böceği ikilisinin Yalçın Otağı, Aktur'daki yazlığında rahatsızlandı.

Nefes darlığı ve karında şişlik şikayetiyle Marmaris Yücelen Hastanesi'ne başvuran sanatçı, genel cerrrahi servisine yatırılarak tedavi altına alındı. Hastane Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Tolga Çakmak'ın kontrolünde iki gün tedavi gören eski komedi üstadı ateş böceği Yalçın, sağlığına kavuşmasının ardından bugün sabah hastaneden taburcu edildi.

Sanatçının 40 yıllık hayat arkadaşı, Yeşilçam'daki 'femme fatale' rollerinin unutulmaz ismi eski manken ve oyuncu Lale Belkıs, eşinin tedavisi esnasında bir an olsun yanından ayrılmayarak onu yalnız bırakmadı.
(magazinkolik.com)
Editör: TE Bilisim