Estetik International Sağlık Grubu ana sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonda, Op. Dr. Bülent Cihantimur'la kamera karşısına geçen Avşar, "Twitter'dan yazacaktım, buradan açıklıyorum; yıllardır Helin'in burnunda et vardı, birkaç kez ameliyat olmasına rağmen, o burnu bir türlü açılmadı kızcağızın. Neden sonra değerli hocam başarılı bir operasyonla, hem onu, hem bizi ailecek büyük bir dertten kurtardı. Bunu açıkladım, çünkü böylesi başarılı doktorlarımız bilinsin istiyorum." dedi.
Allah Bülent Bey’den razı olsun
Helin Avşar’ın yıllardır muzdarip olduğu, burun tıkanıklığı ve rahat nefes alamama sorununu çözümleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur’a:  “Allah Bülent bey’den razı olsun, sonunda o başardı ve Helin bu yaşına kadar ilk defa burnundan nefes alabiliyor” diyerek, Cihantimur’a teşekkürlerini iletti. Hülya Avşar hassasiyet gösterip, diğer estetik cerrahları incitmeden, naif bir açıklama da daha bulundu. Yıllardır sorunu çözümleyebilecek bir cerrah arayışında olduklarını ve sadece Op. Dr. Bülent Cihantimur’un müdahalesiyle soruna çare bulunduğunun altını çizdi.

Ayrıca basın mensuplarının, "Estetiğe ihtiyacınız var mı, yaptırmayı düşünüyor musunuz, güzelliğinizi Bülent Bey'e mi borçlusunuz, yüzünüzde ne kadar makyaj var" benzeri sorularıyla çapraz ateşte kalan Avşar, Op. Dr. Cihantimur'un hazırladığı güzellik kremlerinden kullandığını da itiraf etti.
Burası mucizeler yaratıyor
Helin Avşar’a ayrıca ameliyatsız yüz germe yöntemi olan, isim hakkı ve patenti Op. DR. Bülent Cihantimur’a ait olan Örümcek Ağı Estetiği uygulaması da yapıldı. Helin Avşar operasyon sonrası kendi Ingtagram hesabından “burası mucizeler yaratıyor”  paylaşımında bulunmuş ve memnuniyetini bizzat takipçileriyle paylaşmıştı.

Haberin Videosu;
Editör: TE Bilisim