Geçtiğimiz yıl Mardin’den açılan Yenidoğan ünitesinden sonra şimdide geliri Karadeniz Bölgesinde yapılacak olan Yenidoğan Ünitesinde kullanılmak üzere bağışların toplandığı gece Grand Tarabya Otelinde yapıldı ve gecenin sunuculuğunu ise Özlem Yıldız yaptı. Gecede derneğe yardımda bulunanlara plaketler verildi.

Sosyetenin önde gelen isimlerinin konuk olduğu balo çok çarpıcı anlara sahne oldu. Hande Sezer Pekcan, Berrin Zorlu, Figen Kıral, Sakine-Hayyam Garipoğlu, Esra Şahin, Sedat Peker eşi Özge Peker, Oya Aydoğan, Işıl Reçber, Nuray Fenercioğlu, Jale Öztarhan, Yasemin Özilhan, Emine Özilhan, Semra Özal, Sibel İlkiz, Arzu Kunt, Tülay Özmen, Beyza Aslan, Beste Yurttaş ve daha pek çok isim katıldı.

Bülent Ersoy sahnede; ‘Ben abinin masasına geçeceğim’ diyerek Sedat Peker’in masasına oturdu ve eşi Özge Peker’e dönerek; ‘Gelin hanım siz niye bana selam vermiyorsunuz?’ diyerek kahkahayı bastı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Sedat Peker’e dönerek; ‘Sayın Reis için içimden bir parça okumak geldi’ dedikten sonra ‘Doğum günün bana geldiğin gündür’ şarkısına girdi.

Bülent Ersoy’un hiçbir ücret almadan sahne aldığı
gecenin sonunda kendisine plaket veren Dernek Başkanı Canan Göztepe’ye; ‘Ayol ölecek miyim acaba? Benim hayatta kimseye bir yardımım olmamıştır. Böyle yardımlara başlamışsam ölümüm yakındır’ dedi.

Geceye en büyük bağış Sedat Peker’den geldi. Arda Turan’ın tüm takım arkadaşlarına imzalatıp kendisine gönderdiği formayı bağışlayan Peker, müzayedede 50 bin lira verip formayı tekrar satın aldı ve yeniden müzayedeye bağışladı.

Bülent Ersoy ERDODER Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği yararına verdiği konserinde klasikleşmiş şarkılarını seslendirirken yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. 

Bülent Ersoy, gecede 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal'a övgüler yağdırdı.

Diva, Semra Özal'ın elini öperek sevgi gösterisinde bulundu.
Editör: TE Bilisim