Armoda Güzellik Merkezi’nde, üçüncüsü gerçekleştirilen “Eda Taşpınar ile Sohbet Günleri” devam ediyor. Sevenleriyle buluşan Eda Taşpınar, yılbaşına hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve yılın son gününe şık bir şekilde girebilmenin incelikleriyle ilgili birçok tüyo verdi.

Armoda Güzellik Merkezi’nde 22 Aralık 2012 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilen sohbet günlerinde Eda Taşpınar, yeni yıla hazırlandığımız bu günlerde nasıl formda kalınabileceği, doğallığınızı koruyarak doğru kıyafetler ile daha ince görünmenin püf noktalarını, cilt bakımı ve yeni yıl trendleri gibi birçok konuyu sevenleriyle paylaştı.
Armoda’da yapılan sohbette, soruları yanıtlayan Eda Taşpınar’ın güzellik tüyolarını öğrenen konuklar, toplantıdan keyifle ayrıldılar. Ocak ayında da devam edecek sohbet günlerinde bu kez hayata dair konular üzerinde durulacak.
Armoda hakkında…
Armoda şehirli kadın ve erkeğin ihtiyacı olabilecek her türlü kişisel bakım, güzelik merkezi ve fitness hizmetini tek çatı altında toplamak ve bu hizmetleri almak isteyenlerin ihtiyacını karşılayacak ürünler sunmak amacıyla 2012 yılında kurulmuş güzellik ve bakım merkezidir. Uygulanan sistem ile müşterilerinin kendilerine ayırdıkları zamandan kazanmasını hedefleyen Armoda’da cilt ve saç bakımından kişisel bakıma kadar pek çok alanda hizmet verilmektedir.

Eda Taşpınar, Yılbaşı öncesi tavsiyelerde bulundu.
Editör: TE Bilisim