Şişli Memorial Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavisine devam edilen Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz, Gürses’in son durumu hakkında bilgiler verdi. Basında Müslüm Gürses’in yoğun bakıma kaldırıldığı haberlerine ilişkin Takmaz, “Yalan yanlış şeyler yapıyorlar. Bunları kim neden yapıyor bilmiyorum. Zaten sanal ortamda da sık sık bu tür haberler çıkıyor. Dostları sevenleri panik içerisinde beni arıyorlar. Ben yaklaşık 3 aya yakın oldu buradayım, Müslüm bey hala yoğun bakımda. Müslüm bey yoğun bakımdan çıkmadı ki tekrar yoğun bakıma girsin. Bir ara düzeldi çok iyiydi, her şeye istekte bulunuyordu, rahattı. Hatta odaya bile almayı düşünüyorduk fakat son dakika akciğerde bir problem çıktı. Ondan dolayı yoğun bakımdan çıkamadık” dedi.

Müslüm Gürses’in uyutarak antibiyotiklerle tedavisinin devam ettiğini açıklayan Takmaz, “Sanırım uyutmalarının nedeni de hareket etmemesi lazım. Şu anda iyiye gidiyor solunum cihazından çıkartamadılar. Yoğun bakım doktorlarıyla hemşirelerle görüşüyoruz. Şu anda herhangi bir korkulacak durum yok. Bir müddet daha sanırım yoğun bakımda kalması gerekiyor. Sonuç olarak iyiye gidiyor tehlike arz eden bir olay yok” diye konuştu.

Menajer Takmaz, sanat dünyasından ‘geçmiş olsun’ için aramayıp basında çıkan ‘öldü’ haberlerini duyunca arayanları ise vefasız olarak değerlendirdi. Takmaz, “Sevenleri ve hayranları sık sık arıyor. Sanat dünyasından pek arayan var yok diyemem. O konuda İbrahim Bey sağ olsun arıyor. Müslüm bey sanal ortamda ‘öldü’ deniliyor arayanlar oluyor. Bu adam 3 aydır burada arayıp geçmiş olsun demiyorlar öldü olayı olunca arıyorlar. Bu biraz vefasızlık gibi geliyor. Seda Sayan çok yakından ilgileniyor sağ olsun, her zaman arar” dedi.
Editör: TE Bilisim