“SAHTE İÇKİ” SENDROMUNA SON!

Sahte alkolü gerçeğinden anında ayırd edebilen “TECT 24”, alkolde bulunan ve kör etmeye ya da insanı ölüme götüren etil alkol ile metil alkolü 24 saniyede birbirinden ayırt etme özelliğine sahip bir test yöntemi.


Doktor M.Serhan Kurtulmuş‘un buluşu “TECT 24”, tatilinizi kabuslara çeviren “sahte içki mi?” sorusunu anında yanıtlıyor. Doktor Kurtulmuş’un 2009 yılından bu yana üzerinde çalıştığı ve sonuçlarından kesin randıman aldığı “TECT 24”ün seri üretimine başlandı. Sadece eczanelerde satılan sahte içki avcısı “TECT 24”ün sahte olarak üretilen içkiler üzerinde elde ettiği başarılı deneyler, www.tect24.com üzerinde kamuoyu ile paylaşıldı.

TURİZM RAHAT NEFES ALACAK
Dünyada turizm lideri olmak için büyük çaba sarf eden Türk Turizm sektörünün, sahte içki ölümleri nedeniyle büyük darbe aldığını hatırlatan Test Farma İlaç Sanayi Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yeditepe Üniversite Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Dr. Bilgehan Aydın “Firmamızın bu konuya gösterdiği hassasiyet ve üstlendiği misyon ışığında yaptığı test ve deneyler sonucunda icat ettiği, alkollü içeceklerdeki öldürücü metil alkol düzeyini gösteren dünyadaki ilk hızlı tarama testi TECT24’ü ortaya çıkarmıştır. TECT 24 sahte alkol nedeniyle olabilecek ölümleri engelleyerek insan sağlığını koruyacak, sahte alkol ’ün ülkemize ve diğer dünya ülkelerine getirdiği ciddi ekonomik zararı ortadan kaldıracaktır.” İfadesini kullandı.

Geçtiğimiz yıl Akdeniz bölgesinde özellik Rus turistlerin sahte içkiden dolayı peş peşe ölmesiyle darbe yiyen turizm sektörü, Türk doktor M. Serhan Kurtulmuş’un keşfettiği “TECT 24” sayesinde yeniden canlanacak gibi.

Editör: TE Bilisim