20 YIL SONRA SİGARAYLA VEDALAŞTI
SİGARAYI BIRAKTIĞI GÜN SAÇLARINI DA KESTİRDİ


"Sigarayı bırakmayı 1 sene kafamda kodladım" diyen usta oyuncu, yavaş yavaş azaltmadan, hiçbir ilaç ve doktor desteği de almadan, sigarayı bıraktı.

Bozoğlu, sigarayı bırakmasının ardından tam 22 gün sonra da, sosyal medyadaki takipçileriyle örnek olabilmek adına mutluluğunu, heyecanını, sigarayı bıraktığını paylaştı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, sigarayı bırakmasının ardından 22 gün olmasına rağmen, cildinin güzelleştiğine dikkat çekerek şu cümleleri yazdı: "Bugün tam 22 gün oldu. Fotoğrafta hiçbir filtre ve makyaj yok. Ve benim için son yıllarda en iyi gözüktüğüm fotoğraf. Aslından çok düşündüm bu havadisi paylaşmam doğru mu diye. Sonunda paylaşmanın doğru olacağına karar verdim. Çünkü bu kararı almadan önce, bende başarı hikayelerinin peşindeydim hep. Motive olmak ve kendime inanmak için. Bahanelerim çoktu, kilo alırım, daha yaşım genç, önümde uzun yıllar var, sette beni uyanık tutuyor, stresimi alıyor gibi gibi... İçimde bir yerde de o çocukluktaki sağlıklı ve sıhhatli nefesi, o mis kokan halimi özlüyordum. Nihayet bitti. Cildimi mahfeden, sağlığımı tehdit eden, nefesimi benden çalan o düşmanı yendim. Nikotinle olan savaşı ben kazandım. Böyle yazıyorum, çünkü adını bile ağzıma almamaya yemin ettim. Totem olsun diye saçlarımı da kestim. Kahvesiz ve onsuz bir hayat düşünemeyen ben bunu başarabildiysem herkes yapabilir. İsteyen herkes ondan kurtulabilir."

Sigarayı bıraktığını paylaşmasının doğru olacağını, örnek teşkil edeceğini düşünerek takipçileriyle paylaşan Yeşim Ceren Bozoğlu, kısa bir süre sonra ise verdiği kararın doğruluğunu gördü... Twitter ve İnstagram hesaplarından kendisine ulaşan takipçi ve hayranları içinde tam 9 kişi, paylaşımından etkilenerek sigarayı bıraktıklarını söyleyerek, usta oyuncuya teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilisim