Yapımcılığı BKM ve dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Kore’li CJ Entertainment tarafından gerçekleştirilen; yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu’na ait; başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un, oyuncu kadrosunda Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil, Ferda Işıl  ve Somer Karvan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Acı Tatlı Ekşi”nin galası önceki gün Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi.

KONUKLARDAN GELEN TEK YORUM : BU AŞK AĞLAMAYA DEĞER!

Çocukluk arkadaşı Duygu (Özge Özpirinçci) ve Murat’ın (Buğra Gülsoy) üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk dolu hikayesinin duygu dolu sahneleri izleyenleri göz yaşlarına boğdu.  Filmin sonunda Gala’ya davetli kadın, erkek tüm konuklardan gelen tek ve ortak yorum ise ; “Bu aşk ağlamaya değer!” oldu.

ÜNLÜ İSİMLER GALAYA RENK KATTI

22 Aralık Cuma günü vizyona girecek filmin galasına katılanlar arasında;

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Erdoğan, Demet Akbağ, Dolunay Soysert, Güzin Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar, Dolunay Soysert, Ezgi Mola, Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan, Timur Savcı, Hatice Aslan, Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu, Çağlar Çorumlu, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Ahu Türkpençe, Alina Boz, Serhat Teoman, Nursel Köse, Fatih Aksoy, Ege Kökenli, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak,  Selin Şekerci, Nilay Deniz, Cansu Tosun, Ece Yörenç, Aslı Bekiroğlu, Tümer Metin ve Gamze Topuz, Onur Buldu, Aziz Aslan, Mahir İpek, Ayça Erturan, Şenay Gürler, Yeşim Ceren Bozoğlu, Serhat Teoman ve sevgilisi Leyla Feray, Ozan Açıktan, Eniz Arıkan, Ümmü Burhan, Ayşe Melike Çerçi, Aslı Bekiroğlu ve Eda Ece de vardı.

Caner Cindoruk

FİLMİN KADROSU SORULARI İÇTENLİKLE YANITLADI

Basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Buğra Gülsoy “Acı Tatlı Ekşi geçen yaz çektiğimiz bir filmdi. Çok içimize sinen bir film yaptık. İnsanların izlerken tüm duyguları içinde bulacağı, bizim de yaşadığımız duyguları içeren, gerçek insanların anlatıldığı bir film olduğunu düşünüyorum. Umarım yolu açık olur. Bizim şansımız çekimleri benim de Özge’nin de dizisinin olmadığı bir döneme denk geldi. O yüzden de yönetmen oyuncu çalışma fırsatı bulduk. Bunun nasıl önemli bir şey olduğunu da anladık”diye konuştu.

Özge Özpirincçi “Benim ruhumdan bedenimden aklımdan fikrimden bir parçanın olduğu karakter ve bir film oldu. Benim için çok güzel bir süreç oldu izlemek için sabırsızlanıyorum. Duygu karakterini canlandırdığım için ona karşı hislerim gerçek ve hala canlı. Onu çok seviyorum ve beni için özel bir karakter” dedİ.

Filmin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu “Çok inandığım ve sevdiğim oyuncularla tanıştım. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz seyirciye gerekli değeri vermek için çok çalıştık. Umarım karşılığını bulacak ve seyirciler de kendilerinden çok şey bulacaklar bu filmde” diye konuştu.

Çekimleri İstanbul, İzmir, Urla ve Alaçatı’da 6 haftada gerçekleşen filmin senaryosu da Buğra Gülsoy’a ait.  

Sıcacık, kalplere dokunacak bir aşk hikayesini konu alan yılın aşk filmi “Acı Tatlı Ekşi” izleyecilerine “Peki siz aşkınız için ne yapardınız?” sorusunu sordurmaya geliyor…

Özge Özpirinçci & Buğra Gülsoy

Gamze Topuz & Tümer Metin

Demet Akbağ

Ezgi Mola

Selin Şekerci

Faruk Aksoy

Berrak Tüzünataç

Editör: TE Bilisim