Hem senaryosunu yazıp hem de başrollerini paylaştıkları ‘Küçük Esnaf’ta, İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’a arkadaş desteği… Filmin çekimlerinde set, ünlü ziyaretçilerini ağırladı.

Yüksek adrenalini ve bol kahkahalı hikayesiyle, unutulmayacak bir komedi olmaya aday ‘Küçük Esnaf’ setini, Büyükak ve Koçak’ın BKM Mutfak döneminden arkadaşları Bülent Emrah Parlak ve Eser Yenenler ziyaret etti.
ACUN ILICALI: “OSCAR BEKLİYORUZ”

TV dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı da ‘Küçük Esnaf’ oyuncularını yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Ilıcalı, sette İbrahim Büyükak ile birlikte çektirdiği fotoğrafı ise kendi instagram sayfasından “Değerli kardeşim İbrahim Büyükak’ın “Küçük Esnaf” filminin setinden. Oscar bekliyoruz :)” notuyla paylaştı.
Seti ziyarete gelen bir diğer isim de Murat Boz oldu. Boz, esprili bir dille “Ben de İbrahim (Büyükak)’in dublörü olarak geldim”deyince eğlenceli dakikalar yaşandı.
Kadrosunda İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’u bulunduran ‘Küçük Esnaf’ın yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. BKM yapımı ‘Küçük Esnaf’ 8 Nisan’da vizyonda olacak!
Editör: TE Bilisim