Ceyda Ateş 'Adana İşi' ile bu kez çok şaşırtacak

Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği yönetmenliğini ise Ali Adnan Özgür’ün yaptığı “Adana İşi” filminde; Murat Akkoyunlu, Ceyda Ateş, Melih Selçuk, Aylin Aslım, Erkan Can, Yılmaz Gruda, Bedia Ener, Füsun Demirel, Ezel Akay, Hilal Uysun, Serdal Genç, Bahtiyar Engin, Volkan Başaran, Melisa Toros, Eda Tansever, Baran Seyhan, Ömer Güney, Güray Kip ve Fuat Onan gibi başarılı isimler rol  alıyor.

13 haftalık uzun bir ön hazırlık safhası süreci sonrasında, Adananın Kürkçüler mevkiindeki 40 dönümlük eski araba çöplüğü “Adana İşi” filmi çekimleri için harikalar diyarına çevrildi. Çekimler 6 hafta boyunca Adananın birçok mahallesinde gerçekleştirildi.
90’lı yıllarda Adana’da gerçekleştirilmiş bir banka soygunundan esinlenerek hazırlanan film; dürüst, çalışkan, iyiliksever ve bir o kadar da saf iki Adanalı kafadarın maddi zorluklar içinde geçen yaşamlarından kurtulma çabasını konu alıyor. Tesisatçılık yapan Maksut ve Şimşek, yılbaşı gecesi bankadaki su tesisatını tamir için görevlendirilmişlerdir. Yaptıkları hamle sonunda yanlışlıkla banka kasa dairesinin duvarını yıkarlar ve banka kasasında duran paralarla baş başa kalırlar. Bu paranın onları fakirlikten kurtarması için Allah tarafından gönderildiğine inansalar da, para onlara beladan başka bir şey getirmez. Macera ve komedinin iç içe geçtiği “Adana İşi” 24 Eylül’de Sinemalarda...
 
İLK TEASER HEYECANLANDIRDI
Filmin merakla beklenen ilk kısa tanıtım videosu önceki gün görücüye çıktı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.
24 Eylül’de sinema severlerle buluşacak yeni filmin ilk teaser’ında komedi unsurları merak uyandırdı.

Editör: TE Bilisim