Usta oyuncu Ahmet Saraçoğlu, yeni sezonda dört yeni sinema filmi ile birden geliyor. Birbirinden çok farklı dört karakter ile izleyiciyle buluşacak olmanın heyecanını yaşayan sanatçı, “Hayat Öpücüğü” ve “Diktatör” ile izleyiciyi güldürürken,“O’nun Hikayesi” ve “Bir şey değilim” ile ise hüzünlendirecek.
Yapımcılığını BKM’nin yaptığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği “Hayat Öpücüğü” adlı sinema filminde başrolleri Ali Sunal ve Hatice Şendil ile birlikte paylaşan Ahmet Saraçoğlu,  Metin karakterinin (Ali Sunal) en yakın arkadaşı Çarli’yi oynuyor.

Ahmet Saraçoğlu, Ali Sunal, Hatice Şendil

Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun yaptığı, yönetmenliğini Kamil Koç’un üstlendiği “O’nun Hikayesi” adlı filmde başrolleri Melih Selçuk, Ayfer Dönmez ve Haldun Boysan ile birlikte paylaşan Ahmet Saraçoğlu köyde ailesinin tüm baskılarına rağmen mirası reddederek sevdiği kadınla evlenen İbrahim karakterini canlandırıyor. 
İstanbul’a göç eden bir ailenin ayakta durma çabalarının anlatıldığı filmle ilgili olarak Ahmet Saraçoğlu;İbrahim oldukça naif ve iyi bir adam, sevdiği kadın için ailesini karşısına alarak evleniyor ve ardından büyük şehre göç ediyor. Dramatik ve acıklı bir hikaye” diyor.

"Bir şey değilim" de sivil polisi oynadı

Muharrem Özabat’ın yönettiği “Bir şey değilim” adlı sinema filminde başrolleri Münir Cindoruk ve Bihter Dinçel ile birlikte paylaşan Ahmet Saraçoğlu gerçek hikayeden uyarlanan filmde sivil polisi canlandırıyor. 


Müjdat Gezen & Ahmet Saraçoğlu

Adolf Hitler’in hayatının esrarengiz yönlerinin anlatıldığı Müjdat Gezen’in “Diktatör” adlı sinema filminde Gezen’in babasını oynayan Ahmet Saraçoğlu “okulundan mezun olduğum hocamla birlikte oynamaktan mutluluk duydum”dedi. 
Editör: TE Bilisim