Asuman Dabak Kedi Kadın oldu!


Bugüne kadar genellikle hizmetçi rolleri oynayan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Asuman Dabak’ın içinden bir canavar çıktı, fantezi yapmak için kedi kadın kılığına girdi. 

20 Aralık’ta sinema izleyicisiyle buluşacak olan ve erkek cinsinin neden 0-3 yaş zekasıyla hareket ettiğini yepyeni bir bakış açısıyla anlatan ‘Erkekler’ adlı filmde Fikret Kuşkan, Ali Poyrazoğlu ve Güneş Emir ile birlikte rol alan Asuman Dabak, sıradan bir ev kadınıyken birden bire değişen ve kocasına hoş görünmek için farklı fanteziler deneyen bir kadın olarak beyazperdeye yansıyacak. Filmde Ali Poyrazoğlu’nun karısını oynayan Dabak, çekimler sırasında hem çok eğlendi hem de etrafındakileri eğlendirdi.
Kahkahalardan sık sık çekimleri durdurmak zorunda kalan yönetmen Faruk Aksoy, yeni filmi ‘Erkekler’ ile sinema izleyicisine eğlenceli iki saat vaadediyor ve kendi cinsiyle dalga geçiyor.  Filmde eşinin kendisine yaptığı sürprizden habersiz akşam işinden çıkıp evine gelen Ali Poyrazoğlu, kapının girisindeki mumlardan ve tütsü kokusundan farklı birşeyler olduğunu anlar. Fakat karısının oldukça vahşi kıyafetler içinde kendisini karşılamasından sonra merakı bu kez de korkuya döner…
Yılmaz Okumuş, Hilal Çelenk ve Faruk Aksoy’un senaryosunu yazdığı ‘Erkekler’ komedi dozu yüksek anlatım diliyle erkeklerin dünyasından tüm izleyicilere tüyolar verecek.
Editör: TE Bilisim