Başrollerinde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel’in oynadığı, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını HANN ve Motion Content Group’un üstlendiği bu yılın iddialı projelerinden “Annem” filminin galası geçtiğimiz akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.

Ayşe Balıbey, Evren Erdoğan, Bener Karaçor’un kaleme aldığı, evladı için imkansızlıkları mümkün hale getiren fedakar bir anne ve annesinden utanan, yaşadığı yerden bir an önce kurtulmak isteyen genç kızın hikayesini anlatan filmde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel ile birlikte rol alan; Sercan Badur, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fulya Özcan, Zuhal Acar, Tuğçe Karabayır da galada hazır bulundular.

Annem filminin başrol oyuncularından Özge Gürel ve erkek arkadaşı Serkan Çayoğlu 

Mendillerini yanlarına alsınlar

Film gösterimi öncesi basın mensupları ile bir araya gelen oyuncular, sırayla mikrofona konuşarak, heyecanlarını dile getirdiler. Gazetecilerin; “Filmin davetiyesinin nostaljik mendillerle gönderildiğini” hatırlatması üzerine Yönetmen Mustafa Kotan ve oyuncular; “Bu gösterim filmin galası olduğu için mendilleri biz gönderdik. “Annem” i izlemeyen giden seyirciler, mendillerini yanlarına almayı ihmal etmesinler” dediler.

Erol Evgin

Ünlü isimler katıldılar

“Annem” filminin galasına; Erol Evgin, Işıl Yücesoy, Serkan Çayoğlu, Tarık Sezer, Yeşim Ceren Bozoğlu, Murat Evgin, Deniz Akkaya, Gülşah Saraçoğlu, Şencan Güleryüz, Hakan Eren, Gökçe Özyol ve eşi Ayça Akoğlu Özyol gibi ünlü isimler de katıldılar.

Işıl Yücesoy & Hakan Eren

Yeşim Ceren Bozoğlu

Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz

Editör: TE Bilisim