Ünlü oyuncular Burak Deniz ve Büşra Develi’nin rol aldığı ARADA filmi, 11 Nisan 2018 Çarşamba akşamı Vadistanbul AVM’de bulunan Cinemaximum’da gerçekleşen galasıyla izleyiciyle buluştu

Başarılı oyuncu Burak Deniz ve ekranların yeni yıldızlarından Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı, yazar ve yönetmen koltuğunda Mu Tunç’un oturduğu ARADA filminin galası, 11 Nisan 2018 Çarşamba akşamı Vadistanbul AVM’degerçekleştirildi.Sanat ve cemiyet dünyasından Gülden Karaböcek, Nur Düzgit, Deniz Akkaya, Müge Boz, Esin Moralıoğlu, Merve Çağıran, Ayşe Tolga gibi pek çok ünlü ismin katıldığı gala gecesi renkli dakikalara sahne oldu. Giyim kodu punk rock olan geceye katılan misafirler tarzlarıyla dikkat çekti. Film gösterimi sonunda salonda büyük alkış sesleri yükseldi.

Bir döneme damgasını vuran efsane sanatçı Gülden Karaböcek galada hazır bulundu. "Arada" adlı sinema filminde Karaböcek'in 46 yıl önce seslendirdiği "Şaka Yaptım" adlı şarkının remixine yer verildi. Remixin yeni düzenlemesi müzisyen Orkun Tunç'a ait.

Galada tüm oyuncular hazır bulundu.

Mu Tunç, kendi yönettiği filmi yine kendi aile hikayesinden yola çıkarak ve gerçek olaylardan esinlenerek kaleme aldı. Film doksanlı yıllarda İstanbul’da punk müzik yapan bir gencin, sevgilisiyle birlikte Kaliforniya’ya gitmek için her şeyi göze aldığı bir geceyi anlatıyor. Filmde Burak Deniz ve Büşra Develi’ye; Eriş Akman, Deniz Celiloğlu, Selim Bayraktar, Ceren Moray, Seda Akman ve Yüksel Ünal eşlik ediyor.

Yönetmen Mu Tunç, Büşra Develi ve Burak Deniz ile birlikte.

Deniz Akkaya galada hazır bulundu.

Yönetmen Mu Tunç galada oyuncularla birlikte poz verdi.

Yönetmen Mu Tunç ve birlikte aşk yaşayan Burak Deniz ve Büşra Develi çifti medyanın ilgi odağı oldu.

Özel hayatıda birlikte paylaşan Büşra Develi ve Burak Deniz "Arada" sinema filminde birbirine aşık iki sevgiliyi oynadı.

Editör: TE Bilisim