Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı filmi "Arif v 216" cuma günü vizyona giriyor. Cem Yılmaz, eğlenceli ve dokunaklı bir film yaptıklarını söyledi.

Arif V 216'nın basın gösterimi öncesi konuşan Cem Yılmaz ve Ozan Güven, kameraların karşısına çıktı. Yılmaz, filme ilk tepkilerin aşırı olumlu olduğunu ifade ederek, “Bu film benim yazdığım en iyi senaryodur. Dolayısıyla rahatlıkla en iyi filmimdir” dedi. Can Yılmaz'ın paylaştığı 'kral çıplak' fotosu içinse Cem Yılmaz "Orayı ev zannetmişler orası iş yerim benim ben evde donla gezmem" ifadelerini kullandı.

Gösterim öncesi kameraların karşısına geçen Cem Yılmaz ve Ozan Güven keyifli bir sohbette bulundular. Yılmaz, Arif V 216'yla ilgili merak edilenleri cevapladı. Yılmaz, “Filmimiz Cuma günü vizyona giriyor. Gönlümden geçen bütün sinemaseverlerin zevk alacağı, gerçekten salondan mutlu ayrılacağımız güzel ve eğlenceli bir film olmasıdır. Dün akşam çok da dar bir grup izledik. Yine yazar arkadaşlar vardı. İlk tepkiler aşırı olumluydu. Bizim de duygumuz olumlu yönde. Kadronun büyük olması nedeniyle beklenti içerisine girilmesi kısmıyla ilgilenmiyorum. En pahalı yapımlardan bir tanesi. Para yatıran bizim yapımcımız gayet cömert, keşke tüm yapımcılar öyle olsa. Çünkü bizim yapmak istediklerimiz böyle şeyler. Bunlar da bütçeyi etkiliyor ama bir filmin pahalı olması filmin iyi olduğu anlamına gelmez. Filmin bütçesiyle ilgili bir promosyon yapmak derdinde değiliz. Filmimiz çok pahalı konu değil. Film güzel olduğu için çok kişiye ulaşmasını isterim” diye vurguladı. Abisi Can Yılmaz paylaştığı ‘kral çıplak’ fotosu içinde “Orayı ev zannetmişler orası iş yerim benim ben evde donla gezmem” dedi.

Ozan Güven ise şunları kaydetti: “2 senenin sonunda artık akşam gala var herkes filmi seyredecek. Tabi filmi yapmanın amacı çok sevilsin ve izlensin. Bu amaç dışında bir film yapılmıyor. Çok da güzel bir film oldu. Filmin son bitmiş halini biz de dün misafirlerle beraber izledik. Ben filmde çok duygulandım. Bütününü seyredince o duygu farklıydı, çok emek verdik. Hakikaten seyirciye değer veren bir film olduğu için çok rahatız. Hikayesiyle, oynayan oyuncularıyla 2 saat şahane vakit geçirecekler” diye konuştu.

Zorlu PSM'de ki galaya tüm oyuncular tam kadro katıldı. Cem Yılmaz, esprili yanıtlarıyla izleyicileri güldürdü.

Editör: TE Bilisim