BRK’S Productions ve TAFF Pictures imzalı “Aşk Sana Benzer”in galası Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı filmin galasına Özçivit ve Evcen el ele geldi.

EL ELE GELDİLER!

Balıkçı Ali ile dondurmacı Deniz’in Ege kıyılarında geçen sıcak aşk hikayesinin anlatıldığı “Aşk Sana Benzer”in galasında ünlü isimler de oyuncuları yalnız bırakmadı. A.Taner Elhan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde Burak Öçivit ve Fahriye Evcen’e Selim Bayraktar, Kaya Akkaya, Birsen Dürülü ve Burçin Işık gibi isimler beyazperdede eşlik ediyor.
Kırmızı halıya el ele gelen Özçivit ve Evcen gördükleri yoğun ilgiden memnuiyetlerini dile getirdiler ve basın mensuplarıyla bir de selfie çektiler.

“Güzel bir gece olsun, biz çok heyecanlıyız. Bir aşk filmi bu, samimi bir film. Özellikle kışın sıcacık bir film izlesin diye herkesi filmimize bekliyoruz. Biz tüm samimiyetimizi yansıttığımıza inanıyoruz. Artık bundan sonra takdir seyircinindir. Aşkın tanımı da bu aşkın hikayesinde gizli. Bir cümleyle yola çıktık biz. Benim çok hikayem vardı ama dedim ki Çalıkuşu’ndan sonra bir proje yapmalıyız ve bu bir film olmalı. Benim “bir balıkçı ve dondurmacı kız hakkında hikayem var. Ne dersin?” dedim Fahriye’ye. Sadece bu kadar ve şimdi buradayız.” Diyerek Özçivit film öncesinde duygularını dile getirdi.
Filmin sonunda izleyicisini gözleri dolu bir şekilde uğurlayan “Aşk Sana Benzer” finalde alkışlara boğuldu. Oyuncular filmin sonunda alkışlar eşliğinde tebrik edildi.
Galada oyuncuları Tolga Çevik, Murat Boz, Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar, Merve Boluğur, Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Atalay Demirci, Tuvana Türkay, Yavuz Seçkin, Nevra Serezli, Murat Serezli, Salih Kalyon, Gökhan Keser, Burak Sağyaşar ve daha bir çok ünlü isim Özçivit ve Evcen’i yalnız bırakmadı.

Fahriye Evcen, Burak Özçivit

Burak Özçivit galada şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çitfi galaya el ele katıldı.

Burak Özçivit, Fahriye Evcen galada objektiflere el ele poz verdiler.

Editör: TE Bilisim