“Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” filminde postacı karakteriyle kamera karşısına geçen Asuman Dabak, “Filmde sadece 1 sahnem vardı. Bunun için çok bozulduğumu Biray’a söyledim ve burada bir kere daha söylüyorum çünkü sette inanılmaz eğlendim. Gülmekten çekim yapamadık. Biz çok eğlendik, eminim izleyici de çok eğlenecek” dedi.

Senaryosu 3,5 yılda bilimsel aşk araştırmalarına dayanılarak yazılan yılın en komik filmi “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu”nda birbirini seven ve evlenmek üzere olan Alper ile Zehra’nın hikayesi anlatılıyor.
ATILGAN GÜMÜŞ “YÜZÜMÜN SOL TARAFI FELÇ OLDU”

“Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” filminde sevgilisini nikah masasında terk eden Alper olarak kamera karşısına geçen Atılgan Gümüş, “Sette çok eğlendik. Gülmekten çekemediğimiz sayısız tekrar yapmak zorunda kaldığımız sahneler oldu ama bütün oyuncu arkadaşlarımızdan farklı olarak benim çok zorlandığım bir sahne de vardı. O da Tuğçe Sarıkaya’nın bana tokat attığı sahneydi. 30 tekrar yapmak zorunda kaldık ve resmen yüzümün sol tarafı felç oldu, 2 gün uyuşuk gezdim. Tuğçe terk edilen bütün kadınların öcünü benden aldı sanırım” dedi.

Atılgan Gümüş ve Tuğçe Sarıkaya'nın başrolleri paylaştığı filmin çekimleri Akçakoca'da tamamlandı.

Kemal Erek, Tuğçe Sarıkaya ve Orçun Kaptan birlikte objektife poz verdiler.


'Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu' adlı sinema filminin oyuncuları toplu halde.
Editör: TE Bilisim