Hakan ( Hakan Türkşen ) karakterinin şanssızlık ve sıkıntı dolu yaşamının, Meleğinin ( Gaye Gürsel ) hayatına girmesi ile umut dolu ve komedi ağırlıklı olayları anlatmasını konu alıyor. Basın gösteriminin ardından gazeteciler ile konuşan oyuncular ilginç açıklamalarda bulundu.

BENİM GERÇEK MELEĞİM EŞİM
Baş rol oyuncularından Hakan Türkşen çekimler esnasında başına gelen talihziz olayları anlattı. '' Sahne geregi kendimi asman gerekiyordu iki kişi beni tutuyordu ve ayaklarımın altında kitaplar vardı. Kitaplar bir anda ayağımın altından kaydı ve ben asılı kaldım beni tutamadılar, yaklaşık 10 saniye asılı kaldıktan sonra avize koptu ve başıma çarptı, ambulans geldi, ip boğazımı sıktı ve nefessiz kaldım ''. Bu kaza olduğunda da kayıtta olduklarını ve filme de bu görüntüleri koyduğunu açıkladı. Hakan Türkşen filmin senarislerinde ve aynı zaman da eşi Nur Türkşen'i gerçek hatta meleği olduğunu ifade etti. Benim hayatıma yirmi sene önce girdi ve beni tam anlamı ile melek gibi korudu, Türkşen ayrıcada filmdeki melek karakterinin adınında Nur olduğunu sözlerine ekledi.

BEN ŞAKA YAPIYOR SANDIM

Filmin meleği Gaye Gürsel Senaryo gereği köprüden atlamam gerekiyordu yönetmenimiz Bilal Dalkıran bana söyledi ben ilk başta şaka yapıyorlar sandım ama bir baktım yer bakıyor buradan mı atlasak şuradan mı diye. Ben de bir anda gelen cesaretle atladım ve atladıktan sonra ben ne yaptım dedim ve şaşkınlıkla görüntüleri izlediğini açıkladı.


"Melekler Mucizesi' sinema filminin başrol oyuncuları Gaye Gürsel ve Hakan Türkşen minik oyuncularla birlikte.


MİNİK OYUNCUNUN İSYANI
Filmin minik oyuncusu Tunahan Aytek röportaj esnasında Hakan Türkşen'in yanına gelerek ben neden bu resimde yokum demesi çevredeki herkesi güldürdü. Türkşen sen filmin içerisinde varsın diyerek durumu toparlaması ve gazetecilere filmde babası ölen bir çocuğu canlandırıyor demesi başka bir sorunu da ortaya çıkardı. Minik oyuncunun benim babam şakadan mı öldü demesi Türkşen'i zor durumda bıraktı. Durumu toparlamak için uzun süre uğraşması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

SEÇİCİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM
Oyunculardan Cem Kılıç minik hayranları için müjdeyi verdi. Köstebekgiller adlı yeni bir animasyon da seslendirmenlik yapacağını söyleyen Kılıç yoğun olmaktan da yakındı. Bir yandan dizi bir yandan tiyatro ve sinema hepsi yoruyor beni diyen Kılıç genede yeni projelere bakıyorum açıklamalarını yaptı. Senaryalorda seçici olduğunu ifade eden Kılıç Hakan benim arkadaşım ama senaryo geldiğinde içime sinmeseydi oynamazdım bu işte arkadaş tanıdık olmaz açıklamalarını yaptı.
'Melekler Mucizesi' sinema filminin bir diğer başrol oyuncusu Dilek Serbest.

AYŞEN GRUDA: GEMİCİK SAHİBİ OLURDUM !

Tecrübeli oyunculardan Ayşen Guruda ilginç açıklamalarda bulundu. Filmin mucizeler üzerine kurulu olduğunu söyleyen Guruda kendisinin de inandığını ifade etti. Batıl inançlarının olmadığını ama totem yaptığını söyleyen Guruda her oyuna başlamadan önce tahtaya vurup dua ederim açıklamalarını yaptı. 
Ayşen Gruda Olcay Ünal Sert'in sorularını yanıtladı

Adile Naşit ve Kemal Sunal'ı yere göğe sığdıramayan usta oyuncu Ayşen Gruda, "Türkiye de çektiğim filmleri İngiltere de yapmış olsaydım gemicik sahibi olurdum" dedi...


Oynadığı eski filmlerden telif alamadığına da sitem eden Guruda "bu duruma sessiz kalanlara da kızıyorum. Hükümet yada kanallar buna bir çözüm bulmalılar. Bize haksızlık yapılıyor" diyen Guruda "ben bu işleri İngiltere'de yapmış olsaydım şimdi gemicik yada helikopterçik sahibi olurdum" sözlerini ifade etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi genç oyuncuları da çok beğendiğini ve başarılı bulduğunu söyleyen Guruda "Kıvanç kazandığı parayı kendisini geliştirmek için harcıyor ve bunda da başarılı oluyor çok taktir ediyorum." dedi. Komedyenler ile ilgilide konuşan usta oyuncu "Cem Yılmaz dahiye yakın birisi, bu esprileri yapmak herkesin harcı değil, hele birde donanım olunca tadından yenmiyor." dedi. Şahan'ı tanımadığını ifade eden Guruda çok argo ve küfür ediyor yorumlarına tepki gösterdi. Küfürü sevdiğini ifade eden Guruda, "yerinde kullanıldığında da güzel oluyor, birde bibliyorlar. Bunların ne olduğunu izleyici biliyor zaten neden bibleniyor yada yasaklanıyor. Ben yasakları sevmiyorum" açıklamalarını yaptı. OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim