Film, küçük siber uzman Umut’un (Berat Efe Parlar) ailesini bulmaya çalışırken İstanbul’u birbirine katmasını konu alıyor. Berat Efe Parlar’ın hayat verdiği “Umut”, 10 yaşında bir bilgisayar dehası. Umut, internet ve teknolojinin yardımıyla hayalini gerçekleştirmek için yollara koyuluyor.
 

Geçtiğimiz sezon “El Değmemiş Aşk” ile ilk yönetmenliğini yapan Levent Kırca ile Oya Başar’ın oğlu Umut Kırca, ara vermeden ikinci filmi için kolları sıvadı! Yönetmenliğini Umut Kırca’nın üstlendiği filmin senaryosu Yaşar Arak ve Ömer Pınar’a ait.
“Bak Şu Bücür”e cin gibi zamane çocuklarının filmi!

Filmin oyuncuları Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Durul Bazan ve yönetmen Umut Kırca basın mensupları ile buluştu.

KIRCA: AİLE FİLMİ ÇEKİYORUZ!

Umut Kırca, çocuğun gözünden anlatılan bir hikaye çektiklerini ve bir eğitimci olarak gençleri teknolojiye özendirmekten de mutlu olduklarını söyledi. Asıl hikayenin bir çocuğun ailesini bulma hikayesi olduğunu söyleyen Kırca, sadece çocuklara yönelik bir film değil bir aile filmi çekiyoruz dedi.

Filmin “Bücür”ü Berat Efe Parlar ise çok heyecanlı olduğunu, keyifle çalıştıklarını söyledi.

Seren Şirince ise kendisinin karakterinin sanata aşık bir genci oynadığını gençlere bunu da hatırlattıklarını belirtti

SEÇKİN ÖZDEMİR: ÇOCUK MACERASI!

Seçkin Özdemir de, “Gökhan komiser”i oynuyorum, Bugüne kadar böyle bir çocuk macerasına rastlamadık. Içinde oldugum için çok mutluyum. Içinde küfür yok siddet yok, aile filmi yapıyoruz dedi.

KÖTÜLERİ İYİ OLAN FİLM, İYİ FİLMDİR!

Durul Bazan ise kendi ekibi olarak rol alan Ali Rıza Tanyeli ve Hamdi Kahraman ile birlikte sözü olapı, “Biz ekip olarak bu filmin kötüleriyiz. Alfred Hitchcock der ki, “kötüleri iyi olan film, iyi filmdir!Biz de umarım iyi kötülerizdir!

Umut’u çocukluğunden beri tanıyan biri olarak onun çektiği bir filmde yer almak benim için ayrıca gurur ve mutlumuk verici.

Film boyunca “Bücür”ü yakalamaya çalışan Hamdi Kahraman ve Ali Rıza Tanyeli ise çok yorulduklarını ama çok eğlendiklerini söylediler. Kahraman bu koşturmaca da kilo verdiğini, Tanyeli ise kilo aldığını söyledi!

Film, sonbaharda izleyici ile buluşacak.

Künye:
Yapımcı: BKM – Necati Akpınar
Yönetmen: Umut Kırca
Senaryo: Yaşar Arak ve Ömer Pınar
Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Durul Bazan

Sungur.

Konuk oyuncular : Dolunay Soysert,

Ümit Erdim, Cem Cücenoğlu

Editör: TE Bilisim