24 Kasım’da seyirciyle buluşmak için gün sayan TAFF ve BRK’S Productions yapımı “Kardeşim Benim 2”de aksiyon dolu sahneler!

İki ünlü ismin, farklı türlerde müzik yapan iki kardeşi canlandırdığı filmin Çamlıhemşin çarşısındaki sahneleri heyecan yarattı.

İki kardeşin uzun bir yolculuk yaptığı yeni maceralarında senaryo gereği gerçekleşen kavga sahnesi, çarşıda heyecana yol açtı! Meydanda iki yakışıklıyı koşarken görenler gözlerine inanamadı.

Fragmanı bu hafta sinemalarda yayınlanmaya başlanan filmin, yönetmenliğini Mert Baykal üstlendi. Filmin kadrosunda Burak Özçivit ve Murat Boz’un yanı sıra, Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz, Korhan Herduran, Hakan Karsak, Ozan Çelik, Nurcan Şirin, Yağmur Damcıoğlu, Sezgi Mengi, Ayhan Taş ve Engin Şenkan yer alıyor.

KARDESİM BENİM 2 FRAGMAN: https://youtu.be/1A0T-OSvmBU

Filmin Sosyal Medya Adresleri:

https://www.facebook.com/kardesimfilm

https://instagram.com/kardesimfilm

https://twitter.com/kardesimfilm

“Kardeşim Benim 2” Kamera Arkası Görüntüleri:

https://www.youtube.com/watch?v=bo0uqbsqEEQ

https://www.youtube.com/watch?v=AhPdRgYbNeE

https://www.youtube.com/watch?v=h01D0p7WfMI&t=6s

FİLMİN KONUSU:
İki ünlü kardeş Hakan (Burak Özçivit) ve Ozan (Murat Boz), arkadaşları Tato’ya (Ferdi Sancar) karşı son vazifelerini yerine getirmek için Ege’dedirler. Tato ölmüştür. Tesadüf bu ya, iki gün sonra Hakan’ın düğünü vardır fakat cenaze için köye gelmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le (Pınar Deniz) evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Cenaze de olsa bizimkiler için çarşı pazar yine karışır. Kendilerini Ege’den İç Anadolu’ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine, sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz’de bulurlar. Üstelik yanlarında abilerinden ve nişanlısından kaçan bir Leyla (Leyla Feray), öldü sandıkları Tato, zamansız bir aşk, yetişmeleri gereken bir düğün gibi dertlerle...
Macera dolu komedide Hakan ve Ozan’ın kardeşlik bağı bu zorlu sınavdan geçebilecek mi? Hakan ve Didem arasındaki sevgi Muzaffer’in baskılarına direnebilecek mi? Ozan ve Leyla arasındaki kıvılcım nişanlı ve abilerden sıyrılabilecek mi?
Editör: TE Bilisim