7 Aralıkta vizyona girecek olan Çakallarla Dans 2 filminin galası Sarıyer Maslak TİM'de yapıldı. Kalabalık bir izleyicinin katıldığı galada espiriler havalarda uçtu.Yapılan basın toplantısında ve birebir yapılan röportajlarda sorular hep çakallıklar üzerine oldu.

Yönetmenliğini Murat Şekerin yaptığı oyuncularının İlker Ayrık, Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Ceyhun Yılmaz, Hakan Bilgin, Doğa Rutkay, Altan Gördüm, Ömür Gedik ve Kenen Ecenin oynadıkları Çakallarla Dans 2 ''Hastasıyız Dede '' repliğiyle de halk tarafından beğenilen komedi tarzındaki bu filmin bir öncekinden daha çok gişe yapacağı daha şimdiden konuşuluyor.

Murat Şekerin yapmış olduğu filmi hakkındaki görüşleri ise şöyle ; '' Çakallarla dansı çekerken mizahın rüzgarına kendimizi bırakıp sokaklardan yer altına iniyorduk... Dip dalgası oluşturarak izleyiciye ulaştık.Yeni bir tarz denemesiydi.Çakallarla dans ve dalga dalga yayıldı...


Sinema,Televizyon yada İnternet,gösterildiği her mecrada büyük ilgi gördü. Fanatikleri oluştu hatta.''Hastasıyız Dede '' repliği gündelik hayata ve dilimize girdi.Bir fenomen oldu diyebiliriz belki de... Bu nedenlerle Çakallarla Dans 2 yi çekerken sorumluluğumuz artmıştı.Senaryosu 8 ay sürdü ve 5 hafta gibi kısa sürede çektik.Şimdiye kadar uzun metraj 6 film çektim ve en beğendiğim filmim ''Çakallarla Dans 2 '' oldu.Biz çok keyif aldık, umarım izleyicilerimiz de keyifle izler.'' dedi.

Çekimlerin Fikirtepe,Kadıköy,İkitelli ve Beşiktaşta yapıldığı ve 5 haftada çekilen Çakallarla Dansın Avrupa vizyon tarihi ise 6 Aralıkta Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Danimarka, Avusturya olarak belirtildi.Türkiye' de ise 7 Aralık Cuma günü.

Yazı ve Fotoğraflar:  Muharrem ERDEMİR
Editör: TE Bilisim