Komedisever sinema izleyicisinin büyük ilgisiyle karşılanan Celal İle Ceren’in başrol oyuncuları Şahan Gökbakar, Ezgi Mola, yönetmeni Togan Gökbakar ve yapımcısı Emrah Çoban Ümraniye Meydan Cinemaximum Sineması’nda izleyicileriyle filmlerini izlediler. Film gösterimi öncesinde hayranlarına afiş izleyen Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola, izleyicilerin de fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmediler. Salona girmeden basın mensuplarından gelen soruları esprili bir şekilde yanıtlayan Şahan Gökbakar, sözlerine sinema izleyicisine filme olan yoğun ilgilden dolayı teşekkür ederek başladı.

‘Cem Yılmaz ile husumetiniz’ diye başlayan basın mensubunun sorusuna karşılık ‘Bizim aramızdaki sorun, 1940’lı yıllara dayanır. Onun dedesinin dedesi bizim büyük kuzeni vurmuş. Bizimkiler de karşılık vermiş ve böylece başlamış sorun’ diye cevap verdi. Kahkaha dolu sohbet sırasında Ezgi Mola’nın konuşması sırasında genç oyuncunun çantasını diline dolayan Gökbakar, ‘Ezgi Hn’ın çantası bizim muhasebeciyle aynı. Gördüğünüz gibi çok şık’ dedi. Konuşmasını gülme kriziyle sonlandıran Mola ise ‘Ya yapma konsantrasyonumu bitirdin’ diyerek arkadaşına sarıldı.


Salona izleyicilerinin alkışları arasında giren Gökbakar ve Mola, kahkahalarla dolu salonda sinemaseverlerle birlikte hem filmi izlediler hem de eğlendiler.

'Celal ile Ceren'in yönetmeni Togan Gökbakar ile başrol oyuncuları Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola filmi en ön sıradan birlikte seyrettiler.

18 Ocak 2013 tarihinde beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşan Celal İle Ceren’de uzun yıllar birlikte olan sevgililerin birbirlerini kaybettikten sonra yaşadığı deneyimi, yine komedi dozu yüksek özgün mizah üslubuyla sinema izlyeicisine sunuluyor.
Editör: TE Bilisim