Filmin senaryo yazarı ve başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu yakın arkadaşlarına vizyon öncesi özel bir gösterim yaptı. Filmi izleyen herkes, ‘Aykut Enişte’nin sinema salonlarını kahkaha sesi ile dolduracağını söyledi!


Cem Gelinoğlu’nun özel gösteriminde filmi Gupse Özay, Oktay Kaynarca, Emel Müftüoğlu, Ömür Gedik, Hakan Algül, Anıl Piyancı, Fatih Yasin, Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve İrfan Özata katıldı.

Aykut Enişte için ne dediler?

Röportaj linki: https://www.youtube.com/watch?v=kAqcINxdsCw

AYKUT ENİŞTE FİLMİNİN ÖZEL VİDEOLARI:

fotoğrafların büyük hallerini bu linkten indirebilirsiniz: https://we.tl/t-LS7uSmuNaP

Oktay Kaynarca: Çok beğendim. Çok güldük. İzleyip gülerek çıkmamak mümkün değil. Cem ve Melis çok iyi ikili olmuş. Ben çok beğendim.

Gupse Özay: Kendimi yerden yere atacak kadar güleceğimi tahmin etmiyordum. Çok acaipti. Hem dramı hem tadı, oyunculuklar. Senaryo zaten mükemmel. Herkesin gidip deliler gibi izlemesi lazım. İzleyicilere müthiş bir hediye olmuş. Benden söylemesi 3-4 defa gideceksiniz.

Cem İşçiler: Ben çok beğendim. Çok keyifli. Cem’in kendini en iyi oynadığı film olmuş bence.

Emel Müftüoğlu: Gerçekten çok güzel bir filmdi. İnanılmaz komikti. Her sahnesine çok güldüm. Bu film herkere çok iyi gelecek.

Ömür Gedik: Bayıldım. Uzun zamandır hiç bir filmde bu kadar gülmemiştim. Melis ve Cem’in kimyası müthiş tutmuş. Cem’in doğal oyunculuğu filme yansımış ve muhteşem bir film ortaya çıkmış. Baştan sona güldüm.

İrfan Özata: Son zamanlarda izlediğim en harika filmd. Çok fazla güldüm, çok fazla eğlendim. Performansları çok beğendim.

Kafalar ekibi: Fatih Yasin, Atakan Özyurt, Bilal Hancı (Soldan Sağa)

FatihYasin: İzlediğim en komik filmlerden bir tanesiydi. Komedi arayan herkesin gidip izlemesini tavsiye ediyorum.

Bilal Hancı: Gerçekten paramı verip son kuruşuna kadar hakkımı veren bir film oldu. Bir gülmemetre koysalar herhalde aşar gider. Gerçekten çok beğendim.

Atakan Özyurt: Cem abi muhteşem bir film yapmış.

Anıl Piyancı: Çok eğlenceli. Şiddetle öneriyorum. Film harika olmuş. Acaip güldüm.

“AYKUT ENİŞTE” TURNESİ BAŞLIYOR

Yılın bir numaralı eniştesi “Aykut Enişte” şehrine geliyor.

İstanbul, Adana, İzmir, Bursa ve Düzce’de seyirciyle buluşacak olan filmin oyuncuları Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli, Mekin Sezer ve yönetmen Onur Bilgetay turne için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Aykut Enişte Turne Planı:

19 Mayıs Pazar 14:00 Cevahir Cinemaximum

20 Mayıs Pazartesi 14:00 Maltepe Park Cinemaximum

21 Mayıs Salı 14:00 Bayrampaşa Forum İstanbul Cinemaximum

22 Mayıs Çarşamba 16:00 Adana Optimum Avşar Sinemaları

24 Mayıs Cuma 19:00 İzmir Optimum Cinemaximum

25 Mayıs Cumartesi 16:30 Bursa Korupark Cinetech

26 Mayıs Pazar 16:00 Düzce Moonlight Cinema

İki aile tek enişte! Kendi halinde kimsesiz bir adam olan Aykut bir anda kendini iki ailenin damadı olarak bulursa ne olur?

Cem Gelinoğlu’nun senaryosunu Giray Altınok ile birlikte yazdığı, başrollerini Melis Babadağ ve Ege Kökenli’yle paylaştığı ‘Aykut Enişte’, kendine bir aile arayan Aykut’un sıcak hikayesini anlatıyor.

‘Aykut Enişte’ Sosyal Medya Hesapları:

Gösterim Tarihi: 24 Mayıs 2019

Dağıtım: CJ Entertainment

Yapım: BKM

Tür: Komedi

Yapımcı: Necati Akpınar

Senaryo: Cem Gelinoğlu, Giray Altınok

Yönetmen: Onur Bilgetay

Görüntü Yönetmeni: Burak Kanbir

Oyuncular: Cem Gelinoğlu(Aykut Enişte), Melis Babadağ(Gülşah), Ege Kökenli (Nurhan), Müfit Kayacan(Sadi), Lale Başar(Şule), Ali Erkazan(İhsan), Özlem Çakar(Saniye), Selen Domaç(Dilşah), Ferdi Sancar(Erdal), Mekin Sezer(Mithat), Ecrin Moğultay(Sude), Güven Hokna(Muhteşem Hala)

Editör: TE Bilisim