Derya Alabora, Esin Eden, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Korkmazel, Korhan Herduran, Ali Çelik, Nezih Tuncay, Gülay Baltacı, Feriha Eyüboğlu, Benian Sönmez, Gülsüm Alkan, Serap Durmaz, Kadriye Çetinkaya, Jeyan Tözüm, Fatih Özkan'dan oluşan ekip , “Deliha”nın deli hikayesini birlikte anlatıyor.



ÇEKİMLERİ PASTA KESEREK TAMAMLADILAR!


Basın mensuplarının da katılımıyla son çekimleri İzmir’in Şirince köyünde tamamlayan ekip pasta keserek kutlama yaptı. Filmin yönetmeni Hakan Algül ve Gupse Özay, “Çok klişe gelecek belki ama çok güzel bir set yaşadık. İnanın her dakikasında çok eğlendik. Hatta başlarda nasıl geçecek bu süre diyorduk, şimdiyse set bitiyor diye hepimiz pek bir mahsunuz” diyerek setin tamamlanmasının tatlı hüznünü medya mensuplarıyla paylaştılar.


Deliha ile, Gupse Özay Türk sinemasında ilk kez bir kadın komedi oyuncusu olarak, kendi yazdığı bir karakteri beyazperdeye taşıyacak!


Eğlenceli ve macera dolu hikaye, tüm mizahına rağmen elbette bir kadının kaleminden “aşk”ı da unutmuyor! Hikaye “aşk”ın etrafında dönüyor.


BKM Film yapımı DELİHA, 14 Kasım 2014’te seyirciyle buluşacak.
Editör: TE Bilisim