Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan’ın katıldığı Dubai Mall’deki galada izdiham yaşandı. Özellikle Tatlıtuğ hayranları, Arapça dublajlı alarak gösterilen filmin ilk gösterimini ve ünlü oyuncuyu görme fırsatını kaçırmamak için alışveriş merkezine akın etti. Arap televizyon kanalları da röportaj için Belçim Bilgin ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yakın takipteydi. Gala, filmin Facebook sayfasından da dakika dakika verildi.

HABIBI : KELEBEGIN RUYASI!

19 Ocak`tan bu yana gala turlarina devam eden Kelebegin Ruyasi oyunculari son galalarini Dubai`de gerceklestirdi.

Yilmay Erdogan, Kivanc Tatlitug, Belcim Bilgin ve Mert Firatìn katildigi gala oncesinde oyuncular bir soylesi gerceklestirdiler.

Oyuncular tek tek anons edilerek geldikleri sahnede hem gazetecilerin sorularini yanitladilar hem de sosyal medyadan gelen sorulara cevap verdiler.

IKI BUYUK KALP; MERT VE KIVANC

Belcim Bilgin filmin cekim surecini anlatirken rol arkadaslari hakkinda iki buyuk kalp ve sanirim hep hayatimda olacaklar`yorumunu yapti. Belcim Bilginè seyircilerden en cok kiyafeti soruldu. Bilgin galada `my best friend` tasarimi beyaz bir tuvalet giydi.

Kivanc Tatlitug soylesine Yilmaz Erdogan`a tesekkur ederek baslarken, Yilmayz Erdogan da tum oyuncularinin performanslarina övgüler yagdirdi.

Alkislarla sahneden ayrilan ekip film gösterimi öncesinde de Dubai Baskonsolosu Elif Ülgenìn de katildigi bir kokteyle katildilar. Film gala gösteriminde iki ayri salonda gösterildi. Salonlardan birinde, gosterim Arapca dublajli gerceklestirildi. Film Ortadogu`da kimi salonlarda dublajli kimilerinde orjinal dilde Ingilizce alt yazili gosterilecek.

Kelebegin Ruyasi 14 Mart`tan itibaren Birlesik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Lubnan, Irak, Misir, Urdun, Umman´da seyirciyle bulusacak.


Editör: TE Bilisim