Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yapımcılığını YSM'nin (Yayla Sanat Medya) yaptığı, yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği ‘En Güzeli’ adlı sinema filmiyle 28 Ağustos’ta izleyiciyle buluşuyor.

Filmde, Tuvana Türkay güzelliğini tescil ettirmek için güzellik yarışmasına katılmak isteyen mafya babasının sevgilisi ‘Gizem’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eşine nadir rastlanılacak mafya babası ‘Numan’ karakterini canlandıran usta oyuncu Mehmet Özgür ile birlikte kamera karşısına geçen Türkay, filmdeki karakteri ve başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Özellikle yarışmaya katılmak için ikna etmeye çalıştığı mafya babası sevgilisinin, çevresindeki insanlara sorduğu ‘Yengeniz güzel mi?' sorusundan bunalan Gizem karakteri, amacına ulaşmak için elinden geleni ardına koymuyor.
Komedi türündeki filmde Tuvana Türkay, ayrıca filmde 4 yıldır kendisiyle yaşayan Baileys adındaki ‘Chihuahua’ cinsi köpeğiyle ilk kez kamera karşına geçti.

Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde Erkan Can, Mehmet Özgür, Tarık Papuççuoğlu, Tuvana Türkay, Osman Karagöz, Cem Kılıç başta olmak üzere Ferzan Hekimoğlu, Fırat Çöloğlu, İrfan Kangı, Turgay Tanülkü, Ebubekir Öztürk, Bilal Çatalçekiç gibi ünlü isimlerin yer alıyor.

Çekimleri İstanbul ve Antalya’da yaklaşık bir ay sürede gerçekleşen filmin senaristliğini ise Erkan Sezer gerçekleştiriyor.
Editör: TE Bilisim